Christopher

Αγορά Xiaomi redmi Note 3 Pro 2/16 - Αξίζει ;

Recommended Posts

Καλησπέρα σας. Θέλω να αγοράσω ένα κινητό μέχρι 200 ευρώ και βρήκα αυτό. Αξίζει? Με προβληματίζει το κομμάτι εγγύησης. Υπάρχει αντιπροσωπεία εδώ, αν όχι τότε το στέλνω Κίνα κια μένω 1-2 βδομάδες χωρίς τηλέφωνο ? Γνωρίζετε τι παίζει? Η εναλλακτική που προτάθηκε ήταν το Moto X2 αλλά δεν ξέρω.

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα, νομίζω είναι η καλύτερη επιλογή στα λεφτά του, έχω πάρει 3 redmi 3 για φίλους και εδώ έχουμε κι άλλους με note 3 κλπ όλοι με καλές εντυπώσεις, το 1-2 βδομάδες πάει ανάλογα με το service κάθε εταιρείας..λογικά θα σε καλύψει το κατάστημα που θα το αγοράσεις απο εδώ αλλά καλύτερα να ρωτήσεις εκεί με ένα τηλ πριν το αγοράσεις.

Link to comment
Share on other sites

Και προτιμάς να πάρεις μια μάρκας το κινητό με τα μισά specs για να μην σε "καίει" το αν χαλάσει κάποτε? Με 250 ευρώ αγοράζεις κινητό που βλέπει στα μάτια θηρία αυτό μόνο κράτα..

Link to comment
Share on other sites

Σίγουρα όχι. Μάλιστα. Και από θέμα ρομ τι γίνεται? Περνιέται εύκολα η ελληνικη stable? Ακούω θέματα με την multilingual και θέλω να έχει ελληνικό μενου.

Link to comment
Share on other sites

Η Global rom έχει Ελληνικά.

Πάντα πάει ανάλογα το κατάστημα που το παίρνεις, εδώ στην Ελλάδα φαντάζομαι θα έχουν τη Global αλλά ανάλογα από το παίρνουν και αυτοί. :P

Μπορείς να τους ρωτήσεις πάντως.

Link to comment
Share on other sites

Αν το πάρεις από εδώ απ' την Ελλάδα, να ξέρεις ότι έρχεται με την global rom αλλά έρχεται και με τα chinese apps μέσα. Ο αδερφός μου πήρε πριν μερικούς μήνες το Redmin Note 3 Pro 32GB από ελληνικό μαγαζί, για αυτό στο λέω :P Θα έχεις δηλαδή Ελληνικά κανονικά, αλλά μέσα θα έχει διάφορα άκυρα apps. Ή πχ θα θες να αλλάξεις ring tone και όλα είναι κινεζιές.

Για να το γυρίσεις στην official Ελληνική rom πχ, πρέπει να το κάνεις register στο global site της Xiaomi, να σου στείλουν ένα κωδικό αναλόγως το ΙΜΕΙ σου, για να "ξεκλειδώσει" και να του περάσεις ότι ROM θες. Δεν την ξέρω ακριβώς την διαδικασία γιατί δεν ασχολήθηκα, πάντως δεν έβγαλε ακόμα άκρη ο αδερφός μου :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Έχει ελληνικά αλλά δεν είναι αυτή η version που έχει τα περισσότερα θέματα? Αυτό έχω δει ψάχνοντας. Ναι πχ εγώ δεν θέλω να έχει κινεζιές μέσα, γι αυτό ρωτάω αν κάποιος εδώ έχει ασχοληθεί και να μας πει αν ειναι εύκολη.. Εντάξει, αν το αγοράσω τελικά θα το δοκιμάσω,λογικά δε πρέπει να είναι κάτι σπουδαίο.

Link to comment
Share on other sites

Επειδη κανω flasharismata κλπ για κανενα χαρτζιλικι που και που. Οι global που εχουν τα Ελληνικα καταστηματα ειναι Κινεζικη μαγειρεμενη Rom γι αυτο και εχει Κινεζικες εφαρμογες μεσα. Εχουν καταφερει να περασουν Ελληνικα μεσα με καποιο τροπο αλλα και αυτο οχι με 100% επιτυχια μιας και η μεταφραση δεν εχει γινει σωστα σε ολο το συστημα η και καθολου.

Για να καταλαβουμε εαν εχουμε ανεπισημη μαγειρεμενη κοιταμε μια επισημη οι επισημες εχουν συνηθως 4 ψηφια στις stable και στις Developer εχει 4 η 5.

8.0.2.0=Stable
6.12.22 =Developer

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now