MetallicGR

Κατακόρυφη αύξηση στη βάση παικτών του Free to Play Evolve!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Αύξηση κατά 13,630% στη βάση παικτών του Free to Play Evolve]http://www.hwbox.gr/images/news_images/action5.jpg[/NEWS_IMG] Η Turtle Rock Studios πριν από μερικές ημέρες έκανε free to play το Evolve και ήδη η βάση δεδομένων των παικτών έχει αγγίξει τεράστιους αριθμούς.

Η δωρεάν έκδοση (Evolve Stage 2) βρίσκεται ήδη στο Steam και από τις πρώτες ο αριθμός των ενεργών παικτών έχει εκτιναχθεί στα ύψη. Συγκεκριμένα από τους περίπου 157 καθημερινούς παίκτες που υπήρχαν αρχικά και πριν το παιχνίδι περάσει στην κατηγορία των Free to Play τίτλων, ο αριθμός εξφενδονίστηκε στους 25,167 ημερησίως με την Turtle Rock Studios να υπόσχεται πως στο μέλλον θα υπάρξει καλύτερο support καθώς και νέο περιεχόμενο με συχνά updates.

Η αύξηση που παρατηρήθηκε είναι της τάξης των 15,930% (!), μια τεράστια διαφορά από πριν και σύμφωνα με το Eurogamer είναι βρίσκεται στα πρώτα είκοσι πιο 'ενεργά' παιχνίδια της τελευταίας εβδομάδας. Το αν ο παραπάνω αριθμός θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα ή θα αυξηθεί έχει να κάνει με το πόσο καλή δουλειά θα κάνουν οι developers για να συντηρήσουν την κοινότητα, εισάγοντας πιθανότατα αντικείμενα και δυνατότητες με μικρό αντίτιμο.

[img_alt=Αύξηση κατά 13,630% στη βάση παικτών του Free to Play Evolve]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture67355.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Χαμός στο ίσιωμα γίνεται παιδιά! οι servers έχουνε κλατάρει τελείως!

Να σημειώσω πως σήμερα το παιχνιδι έφτασε τα 46Κ κόσμο.

Σίγουρα θα χρειαστεί καινούργιο υλικό, οπωσδήποτε!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now