MetallicGR

Στα τέλη Αυγούστου το Redux Mod για το GTA V

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Στα τέλη Αυγούστου το Redux Mod για το GTA V]http://www.hwbox.gr/images/news_images/action2.jpg[/NEWS_IMG] Ο δημιουργός του Redux mod για το παιχνίδι GTA V αναμένεται στα τέλη Αυγούστου και οι πρώτες εικόνες καθηλώνουν.

Πόσο πιο όμορφο θα μπορούσε να γίνει ένα παιχνίδι ενός περίπου έτους στη πλατφόρμα του PC; Ο δημιουργός του νέου Redux mod δίνει την απάντηση με τα λεπτομερή γραφικά του και τις υψηλής ανάλυσης υφές. Το mod βελτιώνει τον οπτικό τομέα του παιχνιδιού σε μεγάλο βαθμό κάτι που όπως δηλώνει και ο δημιουργός θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στις επιδόσεις, της τάξης των 5 με 10FPS ανάλογα με το hardware, και σε σχέση με την αυθεντική έκδοση του GTA V.

Στο παιχνίδι προστίθενται πολλά features, όπως δυναμική αλλαγή του καιρού, color correction, bloom, tonemapping, φωτισμοί, υψηλής ανάλυσης υφές και διάφορα εφέ. Το Mod απέκτησε πριν από λίγες ημέρες και επίσημο trailer που αναφέρεται στην κυκλοφορία του, η οποία θα ξεκινήσει στα τέλη Αυγούστου.

[img_alt=Το Redux Mod για το GTA V έρχεται στα τέλη Αυγούστου]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture67376.png[/img_alt]

<iframe width="800" height="450" src="https://www.youtube.com/embed/e_AUc9cTqro" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Link to comment
Share on other sites

Κρίμα πάντως που τα έπαιξε η εγκατάστασή μου και έχασα το τερματισμένο saved game. Έχω να παίξω μήνες πια GTA V, αλλά τουλάχιστον θα μπορούσα να δοκιμάσω το mod σε ολοκληρωμένο παιχνίδι.

Oh well... ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ, θα πρέπει να το ξανατερματίσω το χειμώνα με καλύτερη κάρτα γραφικών τώρα που θα είναι και 5-10FPS πιο κάτω από ότι πριν. Κοίτα τι μας βάζουν να κάνουμε πάλι :hehe:

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now