MetallicGR

Στις 2 Αυγούστου καταφθάνει το Samsung Galaxy Note 7

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Στις 2 Αυγούστου καταφθάνει το Samsung Galaxy Note 7]http://www.hwbox.gr/images/news_images/samsung4.jpg[/NEWS_IMG] Η ημερομηνία γίνεται γνωστή από την ίδια τη Samsung η οποία θα αφιερώσει ένα ολόκληρο event στην παρουσίαση του νέου της flagship.

Η Samsung θα λανσάρει και επίσημα το νέο της smartphone, Galaxy Note 7 στη Νέα Υόρκη, σε σχετικό press event. Η Κορεάτικη εταιρία παραλείπει αυτή τη φορά το νούμερο 6 και ονομάζει το επόμενο Note όπως και την απλή σειρά κινητών Galaxy S προσφέροντας έτσι πιο "ομοιόμορφο" lineup. Όπως είχαμε δει και στο leak του Evan Blass η συσκευή θα περιλαμβάνει οθόνη 5.7 ιντσών ανάλυσης QHD SuperAMOLED (2560x1440), iris scanner, 64GB αποθηκευτικού χώρου, microSD υποδοχή για επέκταση μνήμης 12MP Dualpixel camera, 5MP front camera και αδιάβροχη πιστοποίηση IP68. Τέλος, όσον αφορά την αισθητική, φαίνεται πως οι σχεδιαστές της Samsung βασίστηκαν στο Galaxy S6 Edge+ χωρίς να αλλάξουν πολλά σημεία του. Επιπρόσθετα, θα πωλείται σε τρία χρώματα, μαύρο, ασημί και γαλάζιο ενώ φυσικά δεν υπάρχει ακόμη λόγος για τη προτεινόμενη τιμή του.

[img_alt=Στις 2 Αυγούστου καταφθάνει το Samsung Galaxy Note 7]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture66956.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Τέλος, όσον αφορά την αισθητική, φαίνεται πως οι σχεδιαστές της Samsung βασίστηκαν στο Galaxy S6 Edge+ χωρίς να αλλάξουν πολλά σημεία του

Μαλ@κες...

Link to comment
Share on other sites

Μαλ@κες...

Ναι ρε επειδή έκανες εσύ την μ@λ@κια και πήρες το s6 είναι μαλ@κες :hehe: Σούπερ θα είναι το κινητό όπως είναι και το s7 edge Ζάχο!!!!

Link to comment
Share on other sites

S6 Edge+ εχω και οταν το πηρα πρωτον ημουν αναγκασμενος γιατι δεν υπηρχε Νοτε5 στην Ευρωπη και δευτερον δεν υπηρχε S7 Edge. Τωρα η Σαμμυ αποφασισε να μην δωσει σε κανεναν τη δυνατοτητα να παρει κανονικο κινητο και θα δωσει σε ολους την κολοβη παπαρια που εφτιαξε. Και το χειροτερο απ'ολα ξερεις πιο ειναι; πως θα την αγορασουμε γιατι απλα δεν υπαρχει εναλλακτικη.

Link to comment
Share on other sites

Και το χειροτερο απ'ολα ξερεις πιο ειναι; πως θα την αγορασουμε γιατι απλα δεν υπαρχει εναλλακτικη.

Σε αυτό συμφωνώ ότι είναι κακό που δεν υπάρχει εναλλακτική...αλλά και μόνο που μαζεύονται οι διαστάσεις του εμένα μου φτάνει!! Πότε θα το πάρουμε και απο που? :hehe:

Αφού ξηγιέτε έτσι η Samsung ,θα κάτσω με το Note 4 και μελλοντικά θα πάρω απο άλλη εταιρία

Το είχα το note 4 φανταστικό αλλά η οθόνη του πολύ μέτρια μπροστά στην s6 και μετά εποχή!! Εννοείτε ότι κάνει την δουλειά του πολύ άνετα ακόμα το κινητό είναι θηρίο...

με τοσες π@π@ριες θα μας κανει κινεζους

Το γελάς? Εκτός από κάποια πράγματα που φωνάζουν ακόμα ότι είναι κινέζικα ακόμα και αυτά με το μεταλλικό περίβλημα, οι επιδώσεις τους η αυτονομία οι οθόνες τους και γενικά η εμπειρία χρήσης είναι τόσο καλή που σε λίγα χρόνια δεν θα έχουν αντίπαλο... το καλό είναι ότι ακόμα και ο κόσμος που δεν δίνει 700 ευρώ για τηλ μπορεί και έχει φανταστικές συσκευές!!

Link to comment
Share on other sites

Το βλέπω και λίγο διαφορετικά.

Η Samsung προσπαθεί να προχωρήσει και να εδραιώσει μια νέα κατάσταση με την οθόνη του Edge.

Αντίστοιχη φάση όταν η Apple είχε μαζέψει όλα τα media για το τότε MAC και τους είπε ότι σταματάει να βάζει το floppy drive. Όλοι γκρίνιαζαν αλλά δεν είδα κανέναν να έχει και τόσο μεγάλο πρόβλημα.

Αντίστοιχο με αυτό που θα κάνει η Apple με το iPhone 7 που θα αφαιρέσει το 3.5mm jack. Όλοι θα "κλαίνε" την ίδια ώρα που θα παραγγέλνουν τα ασύρματα beats που θα κάνουν 200-300 USD. Και γι' αυτούς δεν υπάρχει άλλη επιλογή...lol

Link to comment
Share on other sites

Πάντα ο κόσμος αντιδράει στις αλλαγές, συνηθίζει σε ένα μοτίβο που κάνει την δουλειά του και μόλις αλλάζει αυτό γκρινιάζει, οκ για το 3.5mm jack συμφωνώ γιατί θα πρέπει να πάρω αντάπτορα για να τα βάλω στο iphone αλλά για το "edge" που είναι το κακό? Ίσα ίσα που ένα τεράστιο κινητό σαν το note θα μαζέψει σε διαστάσεις...στην αρχή και εγώ το έβλεπα αρνητικά ειδικά στο s6 edge που είχε χάλια γωνίες τώρα που είναι πιο μικρές δεν νοτίζω ότι θα χαλάει κανένα.

Η lg για παράδειγμα φέτος πήγε να κάνει κάτι διαφορετικό και πάτωσε...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now