MetallicGR

Νέα ultrawide και κυρτή οθόνη με FreeSync από την AOC

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Νέα ultrawide και κυρτή οθόνη με FreeSync από την AOC]http://www.hwbox.gr/images/news_images/aoc.jpg[/NEWS_IMG] Το FreeSync έρχεται σε μια ακόμη VA based οθόνη της AOC και έρχεται με διαγώνιο 35 ίντσες για ευρύ οπτικό πεδίο.

Η αναγνωρισμένη AOC ετοιμάζει μια νέα οθόνη με ανάλυση 2560x1080 pixels και LED backlight ενώ βασίζεται σε ένα vertical-alignment (VA) panel με χρόνο απόκρισης 4ms και λειτουργία στα 144Hz ενώ σύμφωνα με την εταιρία υποστηρίζει και το πρότυπο FreeSync που έρχεται πολλές GCN based κάρτες γραφικών της AMD.

Η C3583FQ προσφέρει γωνίες θέασης που φτάνουν και τις 178 μοίρες σε κάθε κατεύθυνση. Παράλληλα το panel έχει τη δυνατότητα να παράγει φωτεινότητα έως και 300 cd/m² ενώ στο πίσω μέρος, υπάρχουν δύο κρυμμένα ηχεία των 5W έκαστο. Από πλευράς συνδέσεων περιλαμβάνει δύο DisplayPorts και δύο HDMI με μια DVI, μια VGA και μια υποδοχή ακουστικών 3.5" η οποία μεταφέρει ήχο από τις δύο πρώτες συνδέσεις εικόνας (passthrough). Η AOC δίνει προτεινόμενη τιμή $599 ενώ η κυκλοφορία της θα είναι άμεση.

[img_alt=Νέα ultrawide και κυρτή οθόνη με FreeSync από την AOC]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture67415.png[/img_alt]

[img_alt=Νέα ultrawide και κυρτή οθόνη με FreeSync από την AOC]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture67414.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now