MetallicGR

Λίγο μετά την Gamescom η Open Beta του Battlefield 1

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Λίγο μετά την Gamescom η Open Beta του Battlefield 1]http://www.hwbox.gr/images/news_images/fps2.jpg[/NEWS_IMG] Σύμφωνα με τον Γερμανό community manager του Battlefield 1, η Open Beta θα ξεκινήσει λίγες ημέρες μετά την Gamescom.

Το Battlefield 1 έχει ήδη συναρπάσει αρκετούς Gamers, τόσο με τα ρεαλιστικά γραφικά της Frostbite, όσο και με το θέμα που εκτυλίσσεται η ιστορία του μιας και ο Πρώτος Παγκόσμιος πόλεμος δεν έχει κάνει την εμφάνισή του σε κανένα πρόσφατο παιχνίδι της κατηγορίας. Μετά τα πρώτα videos από την Alpha έκδοση που εμφανίστηκαν στο YouTube, όλοι αναρωτιούνται πότε θα ξεκινήσει η Open Beta στην οποία θα μπορούν να πάρουν μέλος περισσότεροι φίλοι της σειράς.

Ο Sebastian Moritz, ο community manager του Battlefield στη Γερμανία σε πρόσφατη δήλωσή του ανέφερε πως η Beta θα ξεκινήσει "λίγο μετά την Gamescom", χωρίς φυσικά να αναφέρει ακριβή ημερομηνία. Με την Gamescom να λαμβάνει χώρα από τις 17 έως τις 21 Αυγούστου, τότε η εμφάνιση της Beta ίσως γίνει προς το τέλος Αυγούστου ή στις αρχές Σεπτεμβρίου.

[img_alt=Λίγο μετά την Gamescom η Open Beta του Battlefield 1]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture67421.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now