MetallicGR

Τον Σεπτέμβριο ο διάδοχος του LG V10 σύμφωνα με πηγές

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Τον Σεπτέμβριο ο διάδοχος του LG V10 σύμφωνα με πηγές]http://www.hwbox.gr/images/news_images/lg2.jpg[/NEWS_IMG] Μετά τις κακές πωλήσεις του G5, η LG θέλει να ανανεώσει το τοπίο των high end συσκευών της με τον διάδοχο του άκρως ελκυστικού V10.

Μέσα από Κορεάτικα μέσα γίνονται γνωστές οι προθέσεις της LG όσον αφορά την αγορά των high end smartphones μετά τις σχετικά κακές πωλήσεις που σημείωσε η "νέα προσέγγιση" G5, που αποτελεί ένα modular smartphone με εναλλάξιμα μέρη. Αν και η ονομασία του δεν έχει γίνει γνωστή, οι πηγές μιλούν για το νέο "V20" ή "V11" (αν και το V12 θα ήταν πιο ταιριαστό λόγω της υψηλής ιπποδύναμης!).

Όσον αφορά τα specs, το smartphone ενδέχεται να φέρει την ίδια οθόνη 5.7 ιντσών Quad HD καθώς και μια μικρότερη για ένδειξη ειδοποιήσεων από τις εφαρμογές. Θα τρέχει Android ενώ λέγεται πως ίσως κάνει χρήση κάποιου νέου SoC της Qualcomm, πιθανότατα του Snapdragon 821.

[img_alt=Τον Σεπτέμβριο ο διάδοχος του LG V10 σύμφωνα με πηγές]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture67487.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now