MetallicGR

Μελλοντικά Xiaomi smartphones με Οθόνες και NAND της Samsung

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Μελλοντικά Xiaomi smartphones με Οθόνες και NAND της Samsung]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums497-picture39279.jpg[/NEWS_IMG] Η Samsung ίσως προμηθεύσει την Κινέζικη κατασκευάστρια κινητών Xiaomi με οθόνες τύπου OLED, μνήμες τύπου NAND βοηθώντας τη να γίνει πιο ανταγωνιστική στον χώρο.

Στόχος της Xiaomi είναι να αυξήσει ακόμη περισσότερο το μερίδιο αγοράς των smartphones και των tablets της - ιδίως αυτών με υψηλές επιδόσεις - και έτσι στράφηκε στην ηγέτιδα στον χώρο Samsung η οποία έχει όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία για την επίτευξή του. Η πηγή αναφέρει πως ο CEO της Κινέζικης εταιρίας Lei Jun βρίσκεται σε συζητήσεις με την Samsung για την προμήθεια dual cameras, NAND flash για γρήγορο storage, οθονών τεχνολογίας OLED κάτι που ίσως τα κάνει ακόμη πιο ελκυστικά στο ευρύ κοινό.

[img_alt=Μελλοντικά Xiaomi smartphones με Οθόνες και NAND της Samsung]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture67484.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Γιατί να μην το δώσει εδώ πουλάει hw στον απόλυτο και παντοτινό εχθρό της η xiaomi θα την πειράξει?

Αυτό που πουλάει στον "εχθρό" δεν είναι δικό της unique selling proposition. Είναι ένα part. Και αν δεν ήθελε, ο εχθρός θα πήγαινε σε άλλα fabs. Όπως και πήγε (στην TSMC).

Αντίθετα τα κορυφαία panelάκια που κρατάει για την πάρτη της, ΕΙΝΑΙ unique selling proposition για τις συσκευές της*.

*γιατί μπορεί στο on line marketing να μην μπορείς εύκολα να επικοινωνήσεις μια καλύτερη οθόνη κινητού, αλλά όταν μπαίνει ο άλλος σε ένα bestbuy ή μια Verizon και βλέπει το ένα αναμένο δίπλα από το άλλο, πουλάει από μόνο του το προϊόν. Αλλά και εδώ ακόμα: Πάρε έναν άσχετο φίλο σου και πήγαινε σε μια Vodafone και δες μόνος σου με ποια συσκευή θα ψαρώσει, Apple aside.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now