MetallicGR

Η Softbank εξαγοράζει την ARM έναντι $32 δις.

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Softbank εξαγοράζει την ARM έναντι $32 δις]http://www.hwbox.gr/images/news_images/arm.jpg[/NEWS_IMG] Η διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρία ARM δέχθηκε προσφορά εξαγοράς από την Ιαπωνική Softbank έναντι 32 δις δολαρίων.

Η Softbank είναι μια πολυεθνική τηλεπικοινωνιών και εταιριών του Διαδικτύου η οποία έχει έδρα την Ιαπωνία και ειδικεύεται όχι μόνο στους παραπάνω τομείς, αλλά και στο marketing, στις επενδύσεις και στα media.

Η ARM από την άλλη, είναι ιδιαίτερα γνωστή από τους επεξεργαστές της που βρίσκονται σε αρκετά εκατομμύρια συσκευές ανά τον κόσμο και σχεδόν σε κάθε κινητό τηλέφωνο που κυκλοφορεί. Έχει έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο και θεωρείται μια από τις πιο υγιείς εταιρίες του χώρου και τονίζεται ότι πάνω από 300 εταιρίες έχουν λάβει την άδεια για χρήση των υποσυστημάτων της σε συσκευές. Μετά το πέρας της εξαγοράς, που όπως φαίνεται θα πραγματοποιηθεί κανονικά, η εταιρία επιθυμεί να διατηρήσει τα headquarters της στο Cambridge ενώ θα καταφέρει να διπλασιάσει το προσωπικό της τα επόμενα 5 χρόνια.

[img_alt=Η Softbank εξαγοράζει την ARM έναντι $32 δις]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture67520.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now