MetallicGR

VR Boost Kit για τακτοποιημένα καλώδια από την MSI

Recommended Posts

[NEWS_IMG=VR Boost Kit για τακτοποιημένα καλώδια από την MSI]http://www.hwbox.gr/images/news_images/msi2.jpg[/NEWS_IMG] Η MSI παρουσίασε ένα 5,25" bay το οποίο υπόσχεται να βάλει σε τάξη τα καλώδια του VR Headset για ένα τακτοποιημένο σύστημα.

Η είσοδος του VR στον κόσμο των υπολογιστών μπορεί να έχει δώσει νέα πνοή σε μερικούς τίτλους, ή έχει δώσει κίνητρο για τη δημιουργία νέων και πιο εντυπωσιακών τίτλων. Αν και ακόμα βρισκόμαστε στην εποχή μιας μετάβασης αφού το hardware προσπαθεί να ακολουθήσει τις εξελίξεις στον χώρο με αρκετά γρήγορους ρυθμούς, η MSI ετοιμάζει ένα Kit το οποίο περιλαμβάνει ένα 5.25" bay για το κουτί που προσφέρει δύο επιπλέον USB 3.0 θύρες καθώς και μια HDMI, όσες θύρες χρειάζεται ακριβώς ένα Oculus Rift για να λειτουργήσει.

Έπειτα και μέσω της εφαρμογής MSI gaming app, οι χρήστες θα μπορούν να επιλέξουν μια one-click optimization λειτουργία που θα δώσει ένα επιπλέον "boost" στις επιδόσεις για βέλτιστη εμπειρία εικονικής πραγματικότητας.

[img_alt=VR Boost Kit για τακτοποιημένα καλώδια από την MSI]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture67521.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Κακή λύση... Η Gigabyte GTX 1080 Xtreme έχει 2 εσωτερικά headers, οπότε το bay που δίνει μαζί έχει κάποιο νόημα. Απ' όσο ξέρω, οι MSI δεν έχουν κάτι τέτοιο, οπότε πως περνάς το HDMI από το I/O της κάρτας στο εσωτερικό... ?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now