MetallicGR

Μέσα στον μήνα αναμένεται το smartphone Xiaomi Redmi Note 4

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Xiaomi Redmi Note 4 με Helio X20 SoC]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums497-picture39280.jpg[/NEWS_IMG] Η τέταρτη έκδοση του Redmi Note της Xiaomi θα κυκλοφορήσει μέσα στον μήνα σύμφωνα με νέα πηγή που έρχεται στο προσκήνιο.

Μαζί με την αναφορά διέρρευσε και μια εικόνα που δείχνει ορισμένα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής. Αρχικά βλέπουμε πως η συσκευή θα λειτουργεί χάρη στον Helio X20 επεξεργαστή της MediaTek και εφοδιάζεται με οθόνη 5.5 ιντσών, όπως και οι προκάτοχοί του. Η RAM του RN4 θα ανέρχεται στα 3GB ενώ ο διαθέσιμος αποθηκευτικός χώρος του στα άφθονα 64GB.

Σημαντικό χαρακτηριστικό του, η τεράστια μπαταρία των 4,100mAh η οποία φαίνεται σαφώς αυξημένη από τη 2η εκδοχή του, και κατά 100mAh από τη 3η εκδοχή του, δίνοντας έτσι μερικά λεπτά χρήσης επιπλέον, σε μια απαιτητική ημέρα. Όπως αντιλαμβάνεστε, το λειτουργικό σύστημα θα είναι το MIUI 8 το οποίο ενδέχεται να βασίζεται στην 6η έκδοση του Android της Google, κάτι που μένει να επιβεβαιωθεί. Υπενθυμίζεται πως το handset θα ανακοινωθεί στις 27 Ιουλίου.

[img_alt=Xiaomi Redmi Note 4 με Helio X20 SoC]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture67590.png[/img_alt]

[img_alt=Xiaomi Redmi Note 4 με Helio X20 SoC]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture67524.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now