GreeKpHantom

Διπλάσια σε αξία η Nintendo μετά το Pokemon Go

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Διπλάσια σε αξία η Nintendo μετά το Pokemon Go]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums497-picture35423.jpg[/NEWS_IMG] Η Nintendo διπλασίασε την αξία της μετά την κυκλοφορία του Pokemon Go, το οποίο πρακτικά δεν είναι εξ ολοκλήρου δικό της.

Το κεφάλαιο της εταιρίας έφτασε το εντυπωσιακό νούμερο των 42,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων την περασμένη Πέμπτη. Την Παρασκευή 4,5 δισεκατομμύρια άλλαξαν χέρια υπό την μορφή μετοχών, σημειώνοντας ρεκόρ για αυτό τον αιώνα στο Τόκιο αλλά και για την εταιρία. Σε αυτήν την άνοδο βοήθησε και η ανακοίνωση της κυκλοφορίας μίας μίνι έκδοσης της αγαπημένης κονσόλας όλων, του NES. Η εταιρία κατάφερε επίσης να περάσει τη Sony, της οποίας η αξία βρίσκεται περίπου στα 40 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η Nintendo δεν είναι η μόνη κερδισμένη από την όλη κατάσταση. Τα McDonald's στην Ιαπωνία άρχισαν την πώληση Pokemon themed Happy Meals, το οποίο αύξησε όχι μόνο τις πωλήσεις αλλά και την μετοχή της εταιρίας. Η νέα "τάση" που ακούει στο όνομα Pokemon Go είναι εδώ για τα καλά και έχει επηρεάσει μικρά αλλά και μεγάλα παιδιά.

[img_alt==Διπλάσια σε αξία η Nintendo μετά το Pokemon Go]http://www.hwbox.gr/members/14760-albums873-picture67595.jpg[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now