MetallicGR

Εκτός προβλέψεων πέφτει η Microsoft με τα Windows 10

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Εκτός προβλέψεων πέφτει η Microsoft με τα Windows 10]http://www.hwbox.gr/images/news_images/microsoft.jpg[/NEWS_IMG] Παρά τις προσπάθειες της Microsoft για προώθηση των Windows 10 σε περισσότερους χρήστες, η εταιρία φαίνεται πως δεν μπορεί να συγκεντρώσει τον αριθμό του 1 δις συσκευών μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Ο Terry Myerson στο BUILD developer conference του 2015 είχε αναφερθεί στη σίγουρη επιτυχία των Windows 10 στο San Fransisco λέγοντας πως μέχρι το καλοκαίρι του 2018 στην αγορά θα υπάρχουν 1 δις συσκευές με εγκατεστημένα τα Windows 10. Η δήλωσή του περιλαμβάνει desktops, PCs, laptops, tablets, Windows Phones, Xbox Ones, VR και AR συστήματα καθώς και πλήθος IoT συσκευών.

Πλέον το συγκεκριμένο milestone φαίνεται αρκετά δύσκολο στην υλοποίηση και σύμφωνα με νέα ανακοίνωση της εταιρίας στο blog, ο στόχος θα καθυστερήσει λόγο της εστίασης στην αγορά mobile. Όπως γίνεται αντιληπτό, η Microsoft θεωρεί δεδομένο τον αριθμό, όμως όχι τόσο σύντομα όσο νόμιζε, δηλαδή την περίοδο του οικονομικού έτους 2018.

[img_alt=Εκτός προβλέψεων πέφτει η Microsoft με τα Windows 10]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture67589.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Ας μην ερχότανε προ εγκατεστημένα σε laptop και να μην εγκαθηστώταν εκβιαστικά σε destop pc σε μη power users, ούτε το 1εκ δεν θα πιάνανε! :P

Δώστε ρε ταλιμπάν DirectX12 σε windows 7 άμα 'έχετε τα @@, αλλά ΝΑ! σας πάει. :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Τι ζόρι τραβάει ο κόσμος με τα 10ρια πέρα από την "παρακολούθηση";

Γιατί δεν σε παρακολουθούσαν στα 7? Επειδή δεν στο παν? Αλλά πέρα από αυτό με κάθε νέο λειτουργικό βλέπουμε το xp effect...νέα ονομαασία για τα χρόνια που θα έρθουν :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Τι ζόρι τραβάει ο κόσμος με τα 10ρια πέρα από την "παρακολούθηση";

Sent from my A0001 using Tapatalk

Αυτό που απενεργοποιουσες το autoupdate στους drivers, και το λειτουργικό σε έγραφε στα @@ του και έβαζε οτι drivers του κατέβαινε το εχουν διορθώσει? :hehe:

Γιατί σκέφτομαι να τα ξαναβαλω μετα απο τοσο καιρο να δω αν στρωσανε χαρακτήρα και δεν παίρνουν πρωτοβουλίες χωρίς έγκριση απο τον χρήστη. :hehe:

Lenovo K4 note

Link to comment
Share on other sites

ουχι..αυτο διωρθωνετε μονο με απενεργοποίηση του ιντερνετ. Με την εγκατάσταση και το ρεσταρτ το ξανα ενεργοποιείς.

Απ αυριο βλεπουμε τι νεο θα μας παρουσιάσει. Προβλεπω να κλαψουνε συσκευουλες που δεν θα νπορουν να συνδεθουν και παιχνιδακια μα μαυρα δακρια που δεν θα ξεκινούν

Link to comment
Share on other sites

Μετά την καταληκτική ημερομηνία στις 29 Ιουλιου για να κάνετε free update στα windows 10 μαθαίνω οτι τελικά η Microsoft θα παρατείνει την δωρεάν αναβάθμιση μιας και οι χρήστες ξεχάστηκαν και δεν αναβαθμισαν!!! :hehe:

Η microsoft να αντιγράφει τις τακτικές του Υπουργείου δημοσίων εσόδων δεν το περίμενα!!! :hehe:

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Edited by Trabakoulas
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now