MetallicGR

Intel Coffee Lake: Οι πρώτοι 6-πυρηνοι CPUs της mainstream αγοράς

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Intel Coffee Lake CPUs: Οι πρώτοι 6-πυρηνοι της mainstream αγοράς]http://www.hwbox.gr/images/news_images/intel3.jpg[/NEWS_IMG] Η γενιά που θα ακολουθήσει τους Kaby Lake στη mainstream πλατφόρμα (Y-Series και U-Series) της Intel θα ονομάζεται Coffee Lake και θα περιλαμβάνει τα πρώτα 6-πύρηνα SKUs της αγοράς.

Η Intel βάζει σε ισχύ τη νέα πολιτική της κατά την οποία μεταξύ των νέων μεθόδων ολοκλήρωσης μεσολαβούν τρεις γενιές επεξεργαστών, αντί δύο που είχαμε συνηθίσει μέχρι πρότινος. Μέσα από νέο roadmap που διέρρευσε, βλέπουμε πως μετά τους Kaby Lake που θα πάρουν τη θέση των τωρινών Skylake θα κυκλοφορήσουν οι Coffee Lake οι οποίοι θα φέρουν την "optimized" λιθογραφία των 14nm.

Οι συγκεκριμένοι θα συνυπάρχουν με τους Cannonlake των 10nm ενώ θα περιλαμβάνουν και GT3e graphics (με eDRAM) για laptop και άλλες αντίστοιχες συσκευές. Όπως φαίνεται, τα 14nm θα συνυπάρχουν στο lineup των επεξεργαστών της Intel μαζί με τα 10nm είτε έχουμε να κάνουμε με ένα SKU αποκλειστικά για mobile συσκευές, τα οποία τείνουν να λανσάρονται νωρίτερα, είτε για desktop SKUs που συνήθως ακολουθούν στη πυραμίδα των προϊόντων. Τέλος, οι Coffee Lake αναμένονται να τεθούν σε κυκλοφορία κατά τις αρχές του 2018.

[img_alt=Intel Coffee Lake CPUs: Οι πρώτοι 6-πυρηνοι της mainstream αγοράς]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture67698.png[/img_alt]

[img_alt=Intel Coffee Lake CPUs: Οι πρώτοι 6-πυρηνοι της mainstream αγοράς]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture67699.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now