MetallicGR

Οι πρώτοι Intel Kaby Lake αποστέλλονται στους κατασκευαστές

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Οι πρώτοι Intel Kaby Lake αποστέλλονται στους κατασκευαστές]http://www.hwbox.gr/images/news_images/intel2.jpg[/NEWS_IMG] Σύμφωνα με τον CEO της εταιρίας, οι πρώτοι επεξεργαστές Kaby Lake αρχιτεκτονικής βρίσκονται στα χέρια των συνεργατών της εταιρίας.

Οι Kaby Lake θα γίνουν οι πρώτοι επεξεργαστές Core (7ης γενιάς) της Intel που θα καταργήσουν τη πολιτική tick tock που γνωρίζαμε εδώ και πολλά έτη ενώ όπως και οι Skylake, θα βασίζονται στα 14nm FinFET έχοντας μικρές βελτιώσεις σε επίπεδο σχεδίασης. Το TDP του θα παραμείνει στα γνώριμα 95W ενώ θα ενσωματώνονται οι τεχνολογίες και τα πρότυπα σύνδεσης USB 3.1, HDCP 2.2 και Thunderbolt 3.

Ο CEO της εταιρίας Brian Krzanich επιβεβαίωσε πως τα πρώτα chip έχουν αρχίσει να αποστέλλονται στους κατασκευαστές (αρχικά για φορητές συσκευές και αργότερα στα desktop συστήματα).

[img_alt=Οι πρώτοι Intel Kaby Lake αποστέλλονται στους κατασκευαστές]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture67853.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Αυτό σημαίνει ότι θα τους δούμε μέσα στο 2016 η όχι ;

Νομίζω ότι απλά ακόμα δεν έχουν αποφασίσει. Ενώ στο σε όλα τα RnD έχουν δώσει NDA στο τέλος Σεπτέμβρη για το PVT(pre-release), συνεχίζουν και δίνουν το official NDA για πώληση τον Γενάρη του '17. Οι δύο ημεερομηνίες απέχουν τραγικά πολύ και είναι πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Σκέψου από την στιγμή του NDA του PVT οι μεγάλοι κατασκευαστές(Gigabyte, Asus) είναι ικανοί να έχουν motherboards προς πώληση 2 εβδομάδες αργότερα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now