MetallicGR

Σε 7 ημέρες λήγει το δωρεάν upgrade στα Windows 10

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Σε 7 ημέρες λήγει το δωρεάν upgrade στα Windows 10]http://www.hwbox.gr/images/news_images/microsoft1a.jpg[/NEWS_IMG] Το Windows Update πολλών λειτουργικών συστημάτων αναφέρει πλέον ένα μεγάλο ρολόι που μετρά αντίστροφα!

Νέες αναφορές μιλούν για ένα νέο "τρικ" στο system tray των Windows 7/8 στο οποίο εμφανίζεται ένα κίτρινο θαυμαστικό. Πατώντας το συγκεκριμένο σημείο εμφανίζεται το αναδυόμενο παράθυρο της φωτογραφίας, αναφέροντας τον διαθέσιμο χρόνο μέχρι τη λήξη της προσφοράς της δωρεάν αναβάθμισης στο νέο λειτουργικό.

Παράλληλα, η Microsoft δέχεται τις τελευταίες ημέρες πιέσεις από τη κυβέρνηση της Γαλλίας, καθώς τα Windows 10 φαίνεται πως συλλέγουν περισσότερες πληροφορίες απ' ότι απαιτούνται πραγματικά, κάτι που έχει δημιουργήσει αντιδράσεις.

Επιπλέον, η Microsoft φαίνεται πως εξακολουθεί να ανοίγει μέτωπα, μιας και μέσω του action center και σε συγκεκριμένα φορητά συστήματα αναδύεται μια ειδοποίηση που αναφέρει πως ο Chrome καταναλώνει περισσότερη ενέργεια απ' ότι ο Edge σε συγκεκριμένα workloads κάτι που μπορεί να είναι ενοχλητικό για πολλούς όμως σύμφωνα με επεξήγηση της ίδιας της εταιρίας, ανάλογα tooltips δίνονται για τον εμπλουτισμό της εμπειρίας χρήσης από τον χρήστη.

[img_alt=Σε 7 ημέρες λήγει το δωρεάν upgrade στα Windows 10]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture67858.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Αν κάνεις decline, σε ρωτάει δύο φορές και μετά στο ξαναβγάζει με θαυμαστικό και στο επόμενο reboot. Φάση δεν καταλαβαίνει από όχι. Σαν βιαστής ένα πράμα :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now