Astalavista

Samsung Galaxy Note 7: Το νέο smartphone της εταιρίας

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Samsung Galaxy Note 7: Το νέο smartphone της εταιρίας]http://www.hwbox.gr/images/news_images/samsung4.jpg[/NEWS_IMG] Κατά τη διάρκεια του Samsung unpacked 2016, η εταιρία παρουσίασε το νέο της phablet.

Παραλείποντας το Note 6 ώστε να εναρμονιστεί με την σειρά των Galaxy S7, το νέο Galaxy Note 7 έχει στην διάθεσή του τον Qualcomm Snapdragon 820 για τις αγορές της Αμερικής, της Ασίας και της Ιαπωνίας, με τις υπόλοιπες αγορές να αναμένεται να έχουν στην διάθεσή τους τον Exynos επεξεργαστή της Samsung.

Επιπλέον, το Galaxy Note 7 έχει εξοπλίζεται με 4GB RAM καθώς και αισθητήρα 12 MPixel στην πίσω του κάμερα, με φακό f/1.7 και οπτικό σταθεροποιητή εικόνας. Επιπλέον, είναι αδιάβροχο κατά το πρότυπο IP68, ενώ έχει 64GB εσωτερικής αποθήκευσης με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD. Η μπαταρία του είναι επίσης αναβαθμισμένη, καθώς έχει χωρητικότητα τα 3500mAh, έναντι των 3000mAh που διέθετε το Galaxy Note 5], ενώ εφοδιάζεται και με USB Type C βύσμα τροφοδοσίας.

Στην οθόνη του Galaxy Note 7 συναντάμε την Super AMOLED των 5,7 ιντσών, με ανάλυση 2560x1440, ενώ είναι κυρτή και από τις δυο πλευρές κάτι που επιτρέπει στο Note 7 να είναι κατά 2.2mm πιο στενό έναντι του προκατόχου του, διατηρώντας την ίδια ονομαστική διαγώνιο.

Το S Pen είναι επίσης αναβαθμισμένο, καθώς και αυτό φέρει πλέον αδιάβροχη πιστοποίηση αλλά και 4096 επίπεδα ευαισθησίας πίεσης, αριθμός διπλάσιος από το S Pen του Note 5, ενώ διαθέτει και νέο λογισμικό με υποστήριξη για μεγεθυντικό φακό, εργαλείο γρήγορης μετάφρασης καθώς και ένα εργαλείο για γρήγορη δημιουργία GIF από ένα βίντεο που αναπαράγεται εκείνη τη στιγμή.

Μια νέα προσθήκη αφορά και τον αναγνώστη ίριδας, κάτι που θα επιτρέψει το ξεκλείδωμα του Note 7 με τα μάτια! Η Samsung υποστηρίζει πως το νέο iris scanner είναι ακόμα πιο ασφαλές από τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, ωστόσο ο αναγνώστης ίριδας έρχεται για να συμπληρώσει τον fingerprint scanner παρά να τον παραλείψει τελείως.

Στο λογισμικό, η Samsung κυκλοφορεί το Note 7 με το Android 6.0, το οποίο όμως έχει ανασχεδιασμένο UI με καθαρότερη χρωματική παλέτα, απαλότερα λευκά στα μενού και αναβαθμισμένη αισθητική. Η Samsung επίσης υποστήριξε πως θα υπάρξει αναβάθμιση στο επερχόμενο Android 7.0, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία άφιξης της αναβάθμισης..

Το Galaxy Note 7 θα διατεθεί σε 4 χρώματα: Μαύρο, Ασημί, "Coral Blue" αλλά και χρυσό, ενώ θα διατεθεί στην αγορά από τις 19 Αυγούστου με τιμή αγοράς τα 800$, ενώ η Samsung αναμένεται να κάνει κάποιες μικρές προσφορές όπως μια δωρεάν microSD των 256GB ή ένα Gear Fit 2 κατά την απόκτηση του Galaxy Note 7.

[img_alt=Samsung Galaxy Note 7: Το νέο smartphone της εταιρίας]http://www.hwbox.gr/members/3682-albums85-picture68283.jpg[/img_alt][img_alt=Samsung Galaxy Note 7: Το νέο smartphone της εταιρίας]http://www.hwbox.gr/members/3682-albums85-picture68285.jpg[/img_alt][img_alt=Samsung Galaxy Note 7: Το νέο smartphone της εταιρίας]http://www.hwbox.gr/members/3682-albums85-picture68284.jpg[/img_alt][img_alt=Samsung Galaxy Note 7: Το νέο smartphone της εταιρίας]http://www.hwbox.gr/members/3682-albums85-picture68282.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Στην Αμερική γιατί δεν πάει ο exynos? Το χα απορία και με το s7 edge...

Για το note 7 η samsung διάλεξε τον εύκολο δρόμο, έβαλε το ίδιο hw με το s7 αλλά θα μπορούσε να βάλει μεγαλύτερη μπαταρία!!

Δεν ξερω αν καταφερω να το παρω αλλα το θελω.

Θες να σε δανείσω? :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Παρακολούθησα την παρουσίαση αλλά οκ, τι είδαμε; Ένα Note 5 με S7 edge hardware και iris scanner. Σίγουρα, καλύτερο από το Note 5 και όσοι αγαπάμε την σειρά Note θα το πάρουμε αλλά σίγουρα δεν είναι το the next big thing.

Όσο για το type C καλά έκαναν και το έβαλαν και μπράβο τους που δίνουν και αντάπτορα αλλά πάλι το Nexus και η Xiaomi έχουν type C έναν χρόνο τώρα οπότε sorry Sammy.

Edited by sofos1990
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now