Astalavista

Το 2017 τα επόμενα updates των Windows 10

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το 2017 τα επόμενα updates των Windows 10]http://www.hwbox.gr/images/news_images/microsoft.jpg[/NEWS_IMG]Μετά τις σημαντικές αναβαθμίσεις του Anniversary update, θα περιμένουμε λίγο καιρό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του blog της Microsoft που αφορά τους επαγγελματίες του IT, o Nathan Mercer της Microsoft αποκάλυψε: "Αυτή θα είναι η τελευταία μας αναβάθμιση για το 2016" είπε αρχικά, για να συμπληρώσει: "Δυο επιπρόσθετα feature updates αναμένονται το 2017".

Χωρίς η εταιρία να δηλώνει ποια είναι τα χαρακτηριστικά που θα προστεθούν στις επερχόμενες αναβαθμίσεις, η φημολογία λέει πως το επόμενο update θα κυκλοφορήσει πριν από την άνοιξη του ερχόμενου έτους με κωδική ονομασία "Redstone 2", με την αναβάθμιση να συμπίπτει με τις εξελίξεις στα Surface Pro και Surface Book της εταιρίας. Η Microsoft ήδη εργάζεται πάνω στο Redstone 2 με τα εσωτερικά builds να είναι ήδη διαθέσιμα στο Insider πρόγραμμα.

Το Redstone 2 update αναμένεται να είναι το πιο σημαντικό από τα 2 updates της εταιρίας, με το "Redstone 3" να έρχεται αργότερα το 2017. Τα Windows 10 κυκλοφόρησαν τον Ιούλιο του 2015 με κωδική ονομασία "Threshold 1", και έπειτα ήρθε η αναβάθμιση του Νοεμβρίου με το "Threshold 2". Το Anniversary Update (με κωδική ονομασία Redstone 1) είναι το δεύτερο μεγαλύτερο update της εταιρίας για τα Windows 10 από την αρχική τους κυκλοφορία, και απ' ότι φαίνεται η Microsoft θα κατασταλάξει σε 2 μεγάλα updates τον χρόνο για το λειτουργικό της σύστημα, από εδώ και στο εξής.

[img_alt=Το 2017 τα επόμενα updates των Windows 10]http://www.hwbox.gr/members/3682-albums85-picture68364.JPG[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now