MetallicGR

Δύο Custom RX 460 φέρνει στην αγορά η ASUS

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Δύο Custom RX 460 φέρνει στην αγορά η ASUS]http://www.hwbox.gr/images/news_images/asus2.jpg[/NEWS_IMG] Το δίδυμο περιλαμβάνει και τη STRIX έκδοση καθώς και την DUAL της οποίας το όνομα αναφέρεται στη ρήση διπλών ανεμιστήρων.

Η STRIX παραλλαγή είναι και αυτή που ξεχωρίζει μιας και εφοδιάζεται με το DirectCU II σύστημα ψύξης των δύο ανεμιστήρων που υποστηρίζουν τη τεχνολογία 0dB για μεγαλύτερη ησυχία σε μη απαιτητικά σενάρια χρήσης. Η κάρτα ενσωματώνει τον Polaris 11 πυρήνα της AMD με τους 896 stream processors καθώς και 4GB μνήμης GDDR5 και προορίζεται για μη απαιτητικούς χρήστες που θέλουν αξιοπρεπείς όμως επιδόσεις σε κάθε σύγχρονο τίτλο που κυκλοφορεί.

Επιπρόσθετα η ASUS φέρνει στη GPU και ορισμένα χαρακτηριστικά ακόμα όπως το AURA για RGB φωτισμό ανάλογα με τις προτιμήσεις του εκάστοτε χρήστη. Παράλληλα το ASUS FanConnect δίνει το παρόν ακόμα και στη συγκεκριμένη υλοποίηση της AMD και επιτρέπει τη σύνδεση ανεμιστήρων από το κουτί.

Στο συνοδευτικό λογισμικό συναντάμε και τα GPU Tweak II μαζί με το XSplit Gamecaster για παραμετροποίηση των συχνοτήτων της κάρτας και για game capturing αντίστοιχα. Τέλος, η εταιρία ετοιμάζει και άλλη μια υλοποίηση, την DUAL της οποίας το όνομα αναφέρεται στη ρήση διπλών ανεμιστήρων για τη ψύξη του Polaris 11 πυρήνα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now