MetallicGR

Επιδόσεις i5-4670K έχει το νέο δείγμα των AMD Zen

Recommended Posts

Με ενοχλει το παραπανω τσιγκλισμα απο οτι χρειαζεται

Και οταν ημουν πωλητης στο e-shop και ακομα και τωρα που δεν ειμαι οταν καποιος μπορει να διαθεσει το ποσο εστω και για i3 με ξεχωριστη καρτα γραφικων τοτε του προτεινω κατευθειαν.Οταν ομως σου ερχεται καποιος πατερας και σου λεει ειμαι οικονομικα στριμωγμενος και προτιμω να του παρω υπολογιστη για να μαθει κιολας απο το να του παρω playstation αλλα να παιζει και κανα παιχνιδι γιατι προφανως δεν μπορει οικονομικα γιατι εγω να μην προτεινω apu?

Συμφωνούμε σε αυτό, και εγώ θα έκανα το ίδιο στην θέση σου! Με το apu στο pc θα κάνει και άλλα πράγματα εκτός από το να παίζει όλη μέρα.

προσφατα μου ελεγε φιλος οτι θελει εναν "i7"

λες και ειναι καρπουζι

γιατι κολλατε στην ονοματολογια που δινει η ιντελ? υπαρχουν και αλλοι επεξεργαστες χωρις το καθαρα μαρκετινιστικο i μπροστα

το λενε και οι ιδιοι Intel? Processor Numbers: Laptop, Desktop, and Mobile Device brand modifier η number δεν δηλωνει κατι παραπανω απο το οτι η intel θελει να τους σμπρωξει περισσοτερο :hehe:

i7 δυπηρινο εχετε δει? :hehe:

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=726]DaveMurray[/MENTION] Ξεχνάς εύκολα, αλλά εγώ όχι.

Από το 2012 περιμένω μια απάντηση ή έστω μια συγνώμη που κατηγορούσες πάλι το hwbox πως κάνουμε reviews χωρίς να έχουμε τα πράγματα ή έχοντας ειδικά πράγματα ή γράφοντας ψέμματα και ήσουν και 100% ΣΙΓΟΥΡΟΣ. Πήρες την απάντηση σου τότε με όμορφο τρόπο (και με το παραπάνω) όπως ζητάς τώρα αλλά εξαφανίστηκες. Κλασσική και λογική αντίδραση κάποιου που "διδάσκει" ήθος χωρίς να έχει ο ίδιος.

Δεν με νοιάζει εάν μαλώνετε σε αυτό εδώ το θέμα. Ίσα ίσα χαίρομαι. Είστε όλοι αρκετά έξυπνοι για να καταλαβαίνετε

ποιός συζητάει σοβαρά, ποιός μπαίνει και γράφει σκόπιμα για να τσιγκλίσει και ποιός απλά τρολλάρει.

Εάν γράφατε και σαν τον [MENTION=2220]Aten-Ra[/MENTION] (άσχετα που δεν συμφωνώ πάντα με τις απόψεις του) η συζήτηση σίγουρα θα ήταν καλύτερη και θα μαθαίναμε και μερικά πιο ψαγμένα πράγματα. Δεν έχει σημασία τι θα πείς, αλλά πως θα το πείς.

To AMD Vs Intel είναι το ίδιο με το ΟΣΠΦ Vs ΠΑΟ, με το AMD Vs Nvidia, με το Mercedez Vs BMW κλπ κλπ κλπ.

Δύο μιλάνε σοβαρά, 4 τσιγκλάνε και 8 λένε ότι θέλουν.

Όσοι τσιγκλάτε και το παίζετε νταήδες σχετικά με τα ban, σας έχουμε αποδείξει και στο παρελθόν πως δεν θεωρούμε το Ban μέσω απειλής για να ηρεμήσετε. Μπορείτε να προκαλείτε όσο θέλετε και να γράφετε ότι θέλετε σχετικά με τις εταιρίες, αλλά ban δεν θα πέσει εάν δεν δείξετε υπερβάλλοντα ζήλο σχετικά με άλλα μέλη και δεν υπερβείτε στο 100% τον δείκτη βλακείας που κρύβεται στο πίσω μέρος του εγκεφάλου σας.

Τώρα να μιλήσω και λίγο σοβαρά, η Intel στην Ελλάδα έκλεισε πριν από κανά 3μηνο και μας έκοψε τα έσοδα και τα πολλά δείγματα που μας έδινε οπότε Founders/Admins/Moderators θα ήθελα να υποστηρίξετε την AMD που επειδή όλοι ψάχνουν τα VFM στα χρόνια της παγκόσμιας κρίσης που ζούμε έχει market share κοντά στο 13% στα CPU και κοντά στο 20% στις GPU.

Φίλτατε, οι AMDάδες πάντα μιλάνε για την 2α Παρουσία όταν υπάρχει νέο προϊόν της αγαπημένης τους εταιρίας και η ιστορία έχει δείξει πως τελικά πρόκειται για μια αρμάτα Σπετσών. Μέσα σε όλα οι Intelάδες φυσικά και κάνουν καζούρα στους AMDάδες μιας και πάντα μετά από τα release οι 2οι εξαφανίζονται και κοπάζει ο όχλος των προφητών και όσα προφητευανε δεν βγήκαν ούτε στο 50%. Έυχομαι σε κάποια φάση η AMD να ξαναζήσει εποχές A64 μόνο και μόνο για να είναι πιο όμορφη η ίντριγκα στα ποστ αφού η Intel θα ξαναβγεί μπροστά μετά από λίγο και η AMD πιθανόν να την πιάσει 10-15 χρόνια αργότερα. Βέβαια, μέσα σε όλα αυτά

τα σκάγια παίρνουν και τους συνηδητοποιημένους AMDάδες και θα υπάρξουν και άλλοι AMDάδες που θα το παίζουν θιγμένοι

αλλά υπεράνω (κλασσική περίπτωση βλάβης και πάτα το 0).

Μέχρι τότε, τα review μας είναι ΔΙΚΑΙΑ και σας αποτυπώνουμε ότι αποτελέσματα μας βγάζουν οι μετρήσεις μας.

Φυσικά κάποιες φορές υπάρχει το ενδεχόμενο να κάνουμε λάθη, αλλά βασιζόμαστε επάνω σας σε αυτό πως θα το δείτε, θα μας διορθώσετε και θα το διορθώσουμε με την σειρά μας. Έχουμε αποδείξει πως σας ακούμε και ασπαζόμαστε την άποψή σας όταν την αποτυπώνετε όμορφα και έχετε δίκιο και πως είμαστε ανοιχτοί σε διάλογο (σε όσους δεν αρέσει αυτό, αλλά αρέσκονται σε χιτλερικές συμπεριφορές, υπάρχουν τόσα άλλα Ελληνικά αλλά και ξένα φόρουμ που μπορείτε να διαβάσετε και να γράψετε και σίγουρα έχουν λιγότερες ανοχές στα ban και στους διαλόγους).

Για να κλείσω, όταν βγούν αυτά τα CPU, θα έχουμε κανονίσει να αγοράσουμε πρίν από εσάς για να κάνουμε review μιας και η AMD στηρίζει την κοινότητα!

Μέχρι τότε...ΖΗΤΩ το INTELHWBOX!

Link to comment
Share on other sites

Αυτό λέω και εγώ GoriLLakoS, ζήτω ;) Δεν το έχετε κρυφό εξάλλου και φαίνεται από την ποιότητα των συνντονιστών που διαλέγετε. Βέβαια δεν είναι δική μου δουλειά να το σχολιάσω, αλλά... ένας συντονιστής έχει καθήκοντα συγκεκριμένα... Όχι να είναι φανατισμένος "οπαδός" μιας συγκεκριμένης εταιρείας, αφήνωντας προσβολές να περνάνε στο ντούκου...

Αναφέρεις επίσης μια παρανόηση που είχα κάνει το 2012 και που πολύ σωστά μου εξήγησες ευγενικά και όμορφα τότε το λάθος μου. Ποια η σημασία του να το αναφέρεις 4 χρόνια αργότερα; Περίμενες να σου πω συγνώμη από κάτω από την διόρθωση που μου έκανες το 2012; Τέτοια απάντηση περίμενες από το 2012;

Να το πω τώρα λοιπόν, αν θα σε ικανοποιήσει ηθικά. ----> Συγνώμη!

Στο διαυτάυτα, δεν ξέρω γιατί δεν έχεις συναίσθηση της κριτικής που σας κάνουμε... Ιδέα μας δεν είναι ότι η κοινότητα είναι intel-κεντρική εδώ, και ότι δεν κρατιούνται τα προσχήματα. Δεν είναι κρυφό όπως εξάλλου εκπροσωποί της έχουν δηλώσει. Γιατί σε πειράζει; Γιατί ενοχλείσαι με το... "intelhwbox" ;

Εν πάσει περιπτώσει, έχετε ένα καταπληκτικό φορουμ, μια ωραία κοινότητα, αναγνωρισμένη στην ελλάδα και στον κόσμο. Θα έπρεπε λοιπόν αν όχι εσεις οι founders, οι συντονιστές που την λειτουργούν μαζί με εσας, να έχουν μια στοιχειώδη αμεροληψία. Να εκτελούν τα καθήκοντα τους ΠΡΩΤΑ και μετά οτιδήποτε άλλο... Δεν είναι δίκαιο να υπάρχουν Intel "συμμορίες" και κλικες και "AMD συμμορίες" και κλικες που αλληλοβρίζονται και ο ένας λέει χαζό τον άλλο...

Ούτε ωραία εικόνα είναι να έχεις συντονιστή που δηλώνει με θράσος ναι είμαι μεροληπτικός υπερ της Intel και αφήνει ασχήμιες και προσβολές και τακτικές οχλοκρατίας... Πως να το κάνουμε... Το δίκαιο να λέγεται...

Σαν αναγνωρισμένο και σεβαστό φορουμ, έλπιζα και ελπίζω πως θα πρέπει να κυνηγάτε την αμεροληψία, και να ξεκινάει αυτή, από το κεφάλι μέχρι τις πατούσες της κοινότητας...

Το αν σου γίνομαι μισητός, η γενικά σας γίνομαι μισητός επειδή μιλάω, να το κόψω και να μην το ξανακάνω, και να σας ζητήσω και συγνώμη, αν αυτό σας κάνει να νιώσετε καλύτερα :) και υπάρχει και η οψιόν (:P) της άμεσης αποχώρησης/απομάκρυνσης. Και αυτό μέσα στο πρόγραμμα είναι :)

Edited by DaveMurray
Link to comment
Share on other sites

Εγώ ένα θα πω, μην το πάτε σε προσωπικό επίπεδο αλλά να κάνετε συζήτηση για το hardware.

Πολλοί νομίζουν ότι είμαι AMD, εγώ την εποχή των Athlon προτιμούσα τους Pentium 4 γιατί κάνανε πολύ OC. Τα αγαπημένα μου CPU είναι όλα Intel (Celeron 300 OC 450MHz, Celeron 366 OC 550MHz , Pentium ΙΙΙ 650 OC 1050MHz, Pentium 4 2.4GHz OC 3.7GHz, Core i7 920 OC 4.4GHz (όλα Αέρα).

Μου την έσπασε η Intel όταν έκοψε το OC στα μικρά/φτηνά CPU αλλά και πάλι εύκολα θα προτείνω σε κάποιον Intel CPU αν είναι καλύτερος για την δουλεία που θέλει και στα λεφτά που διαθέτει. Αλλά το ίδιο και πλέον πιο πολύ θα προτείνω AMD CPUs γιατί δεν θέλω μονοπώλια, και πάλι όμως αν δεν καλύπτει κάποιον ένας AMD CPU δεν θα του τον προτείνω.

Όσο για τον ΖΕΝ, ελπίζω να τα πάει καλά τουλάχιστον στα Server για να βγάλει λεφτά η AMD και να μπορεί να συνεχίσει να βγάζει CPU και GPUs για να υπάρχει ανταγωνισμός. Στο Desktop ποιο πολύ περιμένω να τα πάνε καλά τα ZEN APU πάρα τον 8C 16Τ. Αυτά μπορούν άνετα να ανταγωνιστούν την Intel και σε Desktop αλλά κυριότερα σε Laptop.

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=726]DaveMurray[/MENTION]

Μιλάει κάποιος για το forum με 69 post από το 2008..είναι λιγάκι δύσκολο αυτό που προσπαθείς να κάνεις αλλά οκ...συνέχισε να με θάβεις θα φέρω την μπουλντόζα σε λίγο.

Θέλεις να μας αφήσεις στην ησυχία μας για άλλα 4 χρόνια? Στο υπόσχομαι ότι δεν θα λείψεις σε κανέναν μας :)

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχουν κάποιες ελληνικές παροιμίες, κάτι με καλάθια και κεράσια και κάτι με χυλούς, γιαούρτια και φύσημα. Ίσως και να ταιριάζουν εδώ ίσως και όχι, αυτή με τα κεράσια μάλλον έχει αποδειχθεί με τον πρώτης γενιάς bulldozer, αλλά λέμε τώρα. The power of fanboy bonners is stronger και για τις δύο πλευρές.

__________________________________________________

In other news,

0v5g7Om.png

ίδιο revision με αυτό της είδησης, 2,8GHz base και είναι αυτό που έχουν στα χέρια τους οι κατασκευαστές αυτή την στιγμή. Και υποτίθεται οτι πρέπει να βγει και revision Α1... Εγώ πάντως με 95W TDP δεν μπορώ να περιμένω 4GHz στο 8C μοντέλο, εκτός και αν η AMD, που φτιάχνει σε ξένα fabs με νέο proccess (πόσο καλά είναι άραγε και η παραγωγή του Polaris; ) κατάφερε να ξεπεράσει και τις δυνατότητες της intel (i7 6900k, 4GHz σε έναν πυρήνα μόνο, 140W TDP).

Link to comment
Share on other sites

@venisk

η ποσότητα δεν κρίνει την ποιότητα... το post number, είναι απλά post number... Και όσοι έχουν χαμηλό θα έχουν και τους λόγους τους να το κρατούν χαμηλό, ανάλογα με το τι βλέπουν... χωρίς να έχω καμία διάθεση να σε τσιγκλήσω για κάνεναν λόγο :)

----

Αν δεν κάνω λάθος, η μέθοδος σμικρυνσης υλοποίησης ανάμεσα στην Intel, και στην Glofo/Samsung/IBM έχει αρκετές διαφορές, όπως διαφορές έχει και η αποδοτικότητα της... Μπορεί φυσικά να κάνω και λάθος..

Edited by DaveMurray
Link to comment
Share on other sites

το 2020 θα εχει φτασει τους 6600k η amd

Παλι με τσιγκλας?

Πως γινεται αυτο αφου παει με οπισθεν και βγαζει επεξεργαστες του 2013 +10% το 2016?

Μαλλον οπως παει με την οπισθεν σε λιγο θα ανταγωνιζεται της πρωτης γενιας μπουλντοζες της AMD

Edited by konmarin
Link to comment
Share on other sites

Παλι με τσιγκλας?

Πως γινεται αυτο αφου παει με οπισθεν και βγαζει επεξεργαστες του 2013 +10% το 2016?

Μαλλον οπως παει με την οπισθεν σε λιγο θα ανταγωνιζεται της πρωτης γενιας μπουλντοζες της AMD

μονος σου τσιγκλιεσαι

αλλα και παλι κανω λαθως?

ισα ισα το βλεπω πολυ πιθανο με τους ρυθμους της amd. αν οχι 2020 το 2019 ισως, και ισως περισσοτερο

μιας και ειναι 3 χρονια πισω ηδη

Edited by Yoshi
Link to comment
Share on other sites

μονος σου τσιγκλιεσαι

αλλα και παλι κανω λαθως?

ισα ισα το βλεπω πολυ πιθανο με τους ρυθμους της amd. αν οχι 2020 το 2019 ισως

Περα απο τα αστεια αν δεν της βγει για cpu στα apu θα ειναι ιδανικο λογο του ipc που τους ελειπε απλα θα γουσταρα να ειναι στα 65w tdp το μονο κακο θα ειναι η τιμη τους που δεν τους βλεπω κατω απο 150+ ευρω

Και μην ξεχνας οτι και η intel ξεκινησε με sandy bridge που δεν το βλεπω κακο για πρωτη φουρνια

:Q..

Link to comment
Share on other sites

Αυτό λέω και εγώ GoriLLakoS, ζήτω ;) Δεν το έχετε κρυφό εξάλλου και φαίνεται από την ποιότητα των συνντονιστών που διαλέγετε. Βέβαια δεν είναι δική μου δουλειά να το σχολιάσω, αλλά... ένας συντονιστής έχει καθήκοντα συγκεκριμένα... Όχι να είναι φανατισμένος "οπαδός" μιας συγκεκριμένης εταιρείας, αφήνωντας προσβολές να περνάνε στο ντούκου...

Αναφέρεις επίσης μια παρανόηση που είχα κάνει το 2012 και που πολύ σωστά μου εξήγησες ευγενικά και όμορφα τότε το λάθος μου. Ποια η σημασία του να το αναφέρεις 4 χρόνια αργότερα; Περίμενες να σου πω συγνώμη από κάτω από την διόρθωση που μου έκανες το 2012; Τέτοια απάντηση περίμενες από το 2012;

Να το πω τώρα λοιπόν, αν θα σε ικανοποιήσει ηθικά. ----> Συγνώμη!

Στο διαυτάυτα, δεν ξέρω γιατί δεν έχεις συναίσθηση της κριτικής που σας κάνουμε... Ιδέα μας δεν είναι ότι η κοινότητα είναι intel-κεντρική εδώ, και ότι δεν κρατιούνται τα προσχήματα. Δεν είναι κρυφό όπως εξάλλου εκπροσωποί της έχουν δηλώσει. Γιατί σε πειράζει; Γιατί ενοχλείσαι με το... "intelhwbox" ;

Εν πάσει περιπτώσει, έχετε ένα καταπληκτικό φορουμ, μια ωραία κοινότητα, αναγνωρισμένη στην ελλάδα και στον κόσμο. Θα έπρεπε λοιπόν αν όχι εσεις οι founders, οι συντονιστές που την λειτουργούν μαζί με εσας, να έχουν μια στοιχειώδη αμεροληψία. Να εκτελούν τα καθήκοντα τους ΠΡΩΤΑ και μετά οτιδήποτε άλλο... Δεν είναι δίκαιο να υπάρχουν Intel "συμμορίες" και κλικες και "AMD συμμορίες" και κλικες που αλληλοβρίζονται και ο ένας λέει χαζό τον άλλο...

Ούτε ωραία εικόνα είναι να έχεις συντονιστή που δηλώνει με θράσος ναι είμαι μεροληπτικός υπερ της Intel και αφήνει ασχήμιες και προσβολές και τακτικές οχλοκρατίας... Πως να το κάνουμε... Το δίκαιο να λέγεται...

Σαν αναγνωρισμένο και σεβαστό φορουμ, έλπιζα και ελπίζω πως θα πρέπει να κυνηγάτε την αμεροληψία, και να ξεκινάει αυτή, από το κεφάλι μέχρι τις πατούσες της κοινότητας...

Το αν σου γίνομαι μισητός, η γενικά σας γίνομαι μισητός επειδή μιλάω, να το κόψω και να μην το ξανακάνω, και να σας ζητήσω και συγνώμη, αν αυτό σας κάνει να νιώσετε καλύτερα :) και υπάρχει και η οψιόν (:P) της άμεσης αποχώρησης/απομάκρυνσης. Και αυτό μέσα στο πρόγραμμα είναι :)

Χαίρομαι που πάλι μετέφρασες όπως ήθελες τα γραφόμενά μου και σε ευχαριστώ που ξαναδιάβασες την συζήτηση του 2012

για να δείς πως τα δάχτυλά σου γράφουν πιο γρήγορα απ'ότι το μυαλό σου σκέφτεται και γίνεσαι επιπόλαιος.

Οι συντονιστές είναι εδώ για να επιβάλλουν την τάξη μεταξύ των μελών και όχι μεταξύ των εταιριών.

Είναι εδώ επειδή είναι πολλές ώρες μέσα στο site και γουστάρουν το hardware.

Την ποιότητα τους δεν μπορείς να την κρίνεις από τις εταιρίες τις οποίες υποστηρίζουν, ούτε σου επιβάλλουν να ενστερνίζεσαι

τις απόψεις τους. Απλά έχετε διαφορετικές απόψεις και διαφωνείτε και αυτό σε χαλάει και γράφεις ότι γράφεις.

Δεν γίνεται όλοι να έχουμε τις ίδιες απόψεις, ούτε να συμφωνούμε. Όπως είπε και ο Aten-Ra " μην το πάτε σε προσωπικό επίπεδο αλλά να κάνετε συζήτηση για το hardware".

Από εκεί και πέρα κάποιοι είναι πιο θερμοί και γράφουν με περισσότερο πάθος και κάποιοι είναι πιο ήρεμοι και γράφουν με περισσότερη διπλωματία. Είμαστε όλοι διαφορετικοί και δεν γίνεται όλοι να τους συμπαθούμε όλους...συνεπώς έχω συναίσθηση της κριτικής που ασκείς στο hwbox με την οποία δεν συμφωνώ...αλλά εσύ αναφέρεσαι μεμονωμένα στον Venisk και όχι στο site...γιατί άμα διάβαζες λίγο παραπάνω θα ήξερες πως και εγώ και ο George_o/c και άλλοι πολλοί αναπολούμε καλές εποχές AMD, o MetallicGR έχει γράψει 8000+ ειδήσεις από AMD σύστημα και ακόμα και ο Venisk όταν οι AMD GPUs ήταν καλύτερες από τις nVidia, το είχε γυρίσει χωρίς 2η σκέψη!

Αυτά τα ολίγα από εμένα!

Πάρτο λίγο πιο χαλαρά και όχι προσωπικά και θα δείς πως όλα είναι διαφορετικά...μη γίνεσαι φανατισμένος οπαδός μιας εταιρίας και χαλιέσαι επειδή δεν συμφωνούμε όλοι μαζί σου...

Link to comment
Share on other sites

Σωστός ο Μπιλ ;)

Περιμένω να δω επιδόσεις τους στα benchmarks μιας και με ενδιαφέρει να σπάσω τα παλιά AMD ρεκόρ της ομάδας μας και κυρίως του [MENTION=230]AMDnord[/MENTION] :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Σωστός ο Μπιλ ;)

Περιμένω να δω επιδόσεις τους στα benchmarks μιας και με ενδιαφέρει να σπάσω τα παλιά AMD ρεκόρ της ομάδας μας και κυρίως του @AMDnord :hehe:

offtopic αλλα καλο θα ηταν μετα απο αυτα που μου ειπε ο αδερφος σου να μην με πιανεις στο στομα σου :)

Link to comment
Share on other sites

Σωστός ο Μπιλ ;)

Περιμένω να δω επιδόσεις τους στα benchmarks μιας και με ενδιαφέρει να σπάσω τα παλιά AMD ρεκόρ της ομάδας μας και κυρίως του [MENTION=230]AMDnord[/MENTION] :hehe:

Και εγώ αυτό περιμένω! Θέλω να γίνω ο 3ος Έλληνας στο 8GHz Club αλλά έαν είναι δυνατόν να περάσω και τον Nord! :hehe:

Link to comment
Share on other sites

αναφέρεσαι μεμονωμένα στον Venisk

Όταν ο moderator ξεχνάει ότι είναι moderator, όταν κάθεται και κοκορεύεται ότι είναι enthusiast, αλλά οι άλλοι οι φτωχοί δεν είμαστε και δεν θα γίνουμε ποτέ και άρα δεν θα πρέπει να έχουμε και άποψη, όταν ο moderator βάζει πάνω από το site τα προσωπικά του θέματα και σε απειλεί με ban και μετά όταν βλέπει ότι δεν τον παίρνει, το παίζει υπεράνω ότι δεν θα σε κάνει και άγιο, όταν γενικά ρίχνει λάδι στην φωτιά ενός thread, γιατί προφανώς έχει περισσότερη πλάκα έτσι, αντί να κοιτάξει να λειτουργήσει ως moderator, ως πυροσβέστης, πολλοί θα αναφέρονται μεμονωμένα σε αυτόν.

Link to comment
Share on other sites

Όταν ο moderator ξεχνάει ότι είναι moderator, όταν κάθεται και κοκορεύεται ότι είναι enthusiast, αλλά οι άλλοι οι φτωχοί δεν είμαστε και δεν θα γίνουμε ποτέ και άρα δεν θα πρέπει να έχουμε και άποψη,

Μόνος σου είπες ότι είσαι enthusiast και σου είπα ότι δεν είσαι, enthusiast είναι κάποιος που κυνηγάει το hw χωρίς νόημα αν το χρειάζεται ή όχι, τουλάχιστον αυτόν τον ορισμό ξέρω εγώ, δεν είναι απαραίτητα καλό αυτό αλλά ούτε και κακό. Δεν θέλει χιλιάδες ευρώ για ένα βασικό δυνατό pc [MENTION=652]yanni[/MENTION] λίγη οικονομία υπομονή και επιμονή θέλει ανεξάρτητα εταιρείας και προτιμήσεων.

Συντονιστείτε παιδιά, μην γράφει ο καθένας ότι θέλει, μάζεψε το team επίθεσης στο moderator και μετά απαντάς γιατί λείπουν κομμάτια.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ ένα θα πω, μην το πάτε σε προσωπικό επίπεδο αλλά να κάνετε συζήτηση για το hardware.

Πολλοί νομίζουν ότι είμαι AMD, εγώ την εποχή των Athlon προτιμούσα τους Pentium 4 γιατί κάνανε πολύ OC. Τα αγαπημένα μου CPU είναι όλα Intel (Celeron 300 OC 450MHz, Celeron 366 OC 550MHz , Pentium ΙΙΙ 650 OC 1050MHz, Pentium 4 2.4GHz OC 3.7GHz, Core i7 920 OC 4.4GHz (όλα Αέρα).

Μου την έσπασε η Intel όταν έκοψε το OC στα μικρά/φτηνά CPU αλλά και πάλι εύκολα θα προτείνω σε κάποιον Intel CPU αν είναι καλύτερος για την δουλεία που θέλει και στα λεφτά που διαθέτει. Αλλά το ίδιο και πλέον πιο πολύ θα προτείνω AMD CPUs γιατί δεν θέλω μονοπώλια, και πάλι όμως αν δεν καλύπτει κάποιον ένας AMD CPU δεν θα του τον προτείνω.

Όσο για τον ΖΕΝ, ελπίζω να τα πάει καλά τουλάχιστον στα Server για να βγάλει λεφτά η AMD και να μπορεί να συνεχίσει να βγάζει CPU και GPUs για να υπάρχει ανταγωνισμός. Στο Desktop ποιο πολύ περιμένω να τα πάνε καλά τα ZEN APU πάρα τον 8C 16Τ. Αυτά μπορούν άνετα να ανταγωνιστούν την Intel και σε Desktop αλλά κυριότερα σε Laptop.

Από τους λίγους που παρακολουθώ γιατί είσαι ειλικρινής και κρατάς σταθερά υψηλό επίπεδο, το υπόλοιπο 90% δευτεράτζες και toyboys της πράσινης και τις μπλε έχουν φάει ignore. Και εγώ μαζί με εσένα είμαι περισσοτερο ενθουσιώδης για τα νέα Raven Ridge APUs κυρίως μέχρι το price target των 150 ευρώ.

Link to comment
Share on other sites

Θα ήθελα να δώ έναν Zen με 4,0-4,8Ghz όπως κάτι μοντέλα που έχει βγάλει στους 8core.....

θα αναφέρεσαι στα 9χχχ μοντέλα της εταιρίας που έχουν 4,4 και 4,7ghz, με 8πυρηνες και 220w tdp

φαντάζομαι πως κάτι τέτοιο σε 8c/16t και στοκ τέτοια ταχύτητα, θα έψηνε εύκολα μια μερίδα πανσετες! :P

έχω την εντύπωση πως οι ταχύτητες πέσαν σε 2,8 και 3,2ghz, καθώς η κόκκινη φέρνει στους επεξεργαστές της το SMT, κάτι που τους δίνει και την αντίστοιχη επίδοση κόβοντας βεβαία από την συχνότητα για να παίξει μπάλα πάλι στα ~95w tdp(???). Εύχομαι να μην ξαναδούμε σόμπες, τι πράγμα ήταν αυτό πάλι? για όνομα...

peace αδέρφια! :drinks:

Link to comment
Share on other sites

Όταν ο moderator ξεχνάει ότι είναι moderator, όταν κάθεται και κοκορεύεται ότι είναι enthusiast, αλλά οι άλλοι οι φτωχοί δεν είμαστε και δεν θα γίνουμε ποτέ και άρα δεν θα πρέπει να έχουμε και άποψη, όταν ο moderator βάζει πάνω από το site τα προσωπικά του θέματα και σε απειλεί με ban και μετά όταν βλέπει ότι δεν τον παίρνει, το παίζει υπεράνω ότι δεν θα σε κάνει και άγιο, όταν γενικά ρίχνει λάδι στην φωτιά ενός thread, γιατί προφανώς έχει περισσότερη πλάκα έτσι, αντί να κοιτάξει να λειτουργήσει ως moderator, ως πυροσβέστης, πολλοί θα αναφέρονται μεμονωμένα σε αυτόν.

Γιάννη, είσαι υπέρμαχος της AMD τα τελευταία 16 χρόνια που σε ξέρω και σε διαβάζω και δεν είσαι και κανένας άγιος που δεν προκαλεί σε συζητήσεις τύπου AMD Vs Intel. Επίσης έχεις την κοντρίτσα σου με τον Venisk επειδή υποστηρίζει την Intel...πρίν ακόμα γίνει moderator. Σε έχω προειδοποιήσει και εγώ στο παρελθόν εάν θυμάμαι καλά επειδή πήγαινες το θέμα προσωπικά και τον προσέβαλες, οπότε καλύτερα να μην γράφεις για λάδι στην φώτια και πυροσβεστήρες.

Ασ'το να το κάνει κανένας πιο δίκαιος αυτό.

Δεν κοκορεύεται πως είναι enthusiast, EINAI enthusiast και είναι και early adapter.

Ούτε σας λέει φτωχούς και πως δεν θα πρέπει να έχετε άποψη...αυτά είναι υπερβολές στον γραπτό σου λόγο και λάδι στην φωτιά.

Δηλαδή θα πρέπει να ντρέπεται επειδή έχει ακριβό μηχάνημα πάντα και θεωρεί πως η Intel είναι καλύτερη από την AMD?

Από τους λίγους που παρακολουθώ γιατί είσαι ειλικρινής και κρατάς σταθερά υψηλό επίπεδο, το υπόλοιπο 90% δευτεράτζες και toyboys της πράσινης και τις μπλε έχουν φάει ignore. Και εγώ μαζί με εσένα είμαι περισσοτερο ενθουσιώδης για τα νέα Raven Ridge APUs κυρίως μέχρι το price target των 150 ευρώ.

Μέσα σε αυτό το 90% βάλε και άλλο 1% που είναι δευτεράτζες, toyboys και hypespreaders της κόκκινης και γράφουν φανατισμένα ποστ για τάφους της πράσινης και της μπλέ και γράφανε πως η 480 θα είναι καλύτερη της 1070 και μετά τα πρώτα reviews εξαφανίστηκαν...μη το πάρεις προσωπικά...σου γράφω σε αντίστοιχο ύφος με το δικό σου για να καταλαβαίνεις...γιατί καλοί είμαστε όλοι να βλέπουμε την καμπούρα των άλλων...αλλά την δική μας.....ααααχ αυτή η δική μας καμπούρα!

Peace Boys!

Ξαφνικά γεμίσαμε Αγίους και Ηθικούς καταπιεσμένους ανθρώπους που έχουν χάσει το δίκιο τους!

Stay On Topic Please!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now