MetallicGR

Apple iPad με επαναστατική flexible OLED οθόνη το 2018

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Apple iPad με επαναστατική flexible OLED οθόνη το 2018]http://www.hwbox.gr/images/news_images/apple2.jpg[/NEWS_IMG] Η Αμερικάνικη εταιρία ετοιμάζει ένα νέο iPad μέσα στο 2018 το οποίο θα έρχεται με μια νέα και επαναστατική και flexible οθόνη τύπου OLED.

Η Apple φαίνεται πως βρίσκεται σε συζητήσεις με μεγάλες εταιρίες του χώρου, όπως για παράδειγμα την Samsung, για τη κατασκευή και τη προμήθεια panel υψηλής ευκρίνειας και υψηλών "επιδόσεων" σε νέα iPad που θα κάνουν την εμφάνισή του κατά το 2018. Οι μέχρι στιγμής φήμες αναφέρονται στα 12.9" iPad Pro 2, το νέο 10.5" iPad Pro & το low-cost 9.7" iPad με το προ-τελευταίο να προορίζεται για ανερχόμενες αγορές και την εκπαίδευση ενώ θα κυκλοφορήσουν κάποια στιγμή μέσα στο 2017.

Το 2018, η Apple ετοιμάζει και το "επαναστατικό" όπως αναφέρεται από τη πηγή iPad με νέα AMOLED εύκαμπτη οθόνη ενώ τέλος, τονίζονται σημαντικές αλλαγές και στη σχεδίαση σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα.

[img_alt=Apple iPad με επαναστατική flexible OLED οθόνη το 2018]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture68437.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now