MetallicGR

Τα νέα Convertibles Lenovo Yoga 910 & IdePad 710 σύντομα στην αγορά

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Τα νέα Convertibles Lenovo Yoga 910 & IdePad 710 σύντομα στην αγορά]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general4.jpg[/NEWS_IMG] Φορητοί υπολογιστές με πολύ λεπτό προφίλ για τα παίρνετε παντού μαζί σας σχεδιάζει η Lenovo.

Η πρώτη επίδειξη των εν λόγω convertibles θα πραγματοποιηθεί στην IFA που θα διεξαχθεί στο Βερολίνο τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου. Τα IdeaPad 710s Plus και Yoga 910 έρχονται με λεπτή σχεδίαση με στόχο να χτυπήσουν αντίστοιχες προτάσεις της αγοράς της Apple αλλά και της Xiaomi, όταν και εκείνη με τη σειρά της αποφασίσει να κυκλοφορήσει τη δική της πρόταση.

Το Yoga 910 σύμφωνα με αναφορές εφοδιάζεται με οθόνη 13.9 ιντσών, λεπτά bezels στην οθόνη και θα κυκλοφορήσει σε δύο μοντέλα με και χωρίς γυάλινο κάλυμμα στην εξωτερική πλευρά της οθόνης. Επιπλέον, στο εσωτερικό του θα βρίσκεται ένας Core i7 Kaby Lake CPU της Intel και έως και 16GB DDR4 μνήμη RAM.

[img_alt=Τα νέα Convertibles Lenovo Yoga 910 & IdePad 710 σύντομα στην αγορά]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture68494.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now