MetallicGR

Το Oculus Rift έρχεται και στην Ευρώπη

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το Oculus Rift έρχεται και στην Ευρώπη]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums497-picture60838.jpg[/NEWS_IMG] Μετά από τη κακή διαθεσιμότητα που είχε στις αρχές της κυκλοφορίας του, το Oculus Rift έρχεται σε περισσότερα μέρη του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης και της Γηραιάς Ηπείρου.

Πλέον το δημοφιλές headset που μεταφέρει τους gamers σε έναν κόσμο εικονικής πραγματικότητας θα γίνει διαθέσιμο και από περισσότερες περιοχές του κόσμου, όπως τον Καναδά και την Ευρώπη σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας. Από το DK1, την πρώτη developer έκδοση του headset μέχρι και την πιο πρόσφατη, έχουν περάσει κάτι παραπάνω από δυόμιση χρόνια στα οποία η εταιρία ανέπτυσσε και βελτίωνε τις δυνατότητες προτού κυκλοφορήσει το headset στη διεθνή αγορά. Μετά από ένα "άτσαλο" λανσάρισμα η εταιρία αργά και σταθερά επεκτείνεται και σε άλλες περιοχές του κόσμου κάτι που σημαίνει πως διαθέτει αρκετό stock στις αποθήκες της.

Αν και ο όρος Ευρώπη είναι αρκετά γενικός, η εταιρία αναφέρει μόνο το Ηνωμένο Βασίλειο, ως το μέρος από το οποίο μπορούμε να προμηθευτούμε μια τέτοια συσκευή, όμως με την ύπαρξη του Amazon.co.uk υπάρχει φως στον ορίζοντα και για άλλες χώρες. Με τον καιρό θα αυξηθούν και τα σημεία που θα μπορεί ο καθένας να δοκιμάσει το εν λόγω headset ενώ πλέον θα παρέχεται με περισσότερα συνοδευτικά έγγραφα, όπως πιο αναλυτικό manual. Οι προτεινόμενες τιμές σε Καναδά και Ευρώπη θα ανακοινωθούν στις 20 Σεπτεμβρίου όμως όσοι "ανυπόμονοι" που ζουν ανάμεσά μας μπορούν να προχωρήσουν σε προ-παραγγελία από σήμερα.

[img_alt=Το Oculus Rift έρχεται και στην Ευρώπη]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture68505.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now