Aggelos Giannop

Windows 10 activation error

Recommended Posts

Γειά σας, μόλις σήμερα έφτιαξα το νέο μου pc, και προσπαθώ εδώ και 3 ώρες να βρω κάποια λύση με τα error 0x803F7001 και 0x004f050 στην ενεργοποίηση των windows 10 με κλειδί από τα windows 7. Αν μπορείτε να μου προτείνετε κάτι για να με σώσετε από το 2ο format και ίσως την επιστροφή μου στα 7 ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Link to comment
Share on other sites

Έχει σταματήσει, αλλά είχα κάνει upgrade πιο πριν χρησιμοποιώντας το κλειδί των windows 7 και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Σήμερα έκανα format το pc επειδή άλλαξα μητρική και επεξεργαστή, εγκατέστησα τα windows 10 από την αρχή, αλλά όταν προσπάθησα να ενεργοποιήσω εκ νέου τα windows 10 δε γινόταν... Αυτή τη στιγμή μιλάω μέσα από τα μη ενεργοποιημένα windows 10. Το θέμα είναι αν υπάρχει τρόπος ενεργοποίησης των windows 10 με κλειδί από windows 7. Είχα αποδεχθεί την προσφορά της microsoft για τα windows 10 και έτρεχαν κανονικά.

Link to comment
Share on other sites

Ακριβως. Θα χρειαστεί να σσβησεις και το υπολογιστη σου απο το λογαριασμο σου στη microsoft και μετα θα περασεις τα 7αρια με το κλειδι που τα ενεργοποίησες. Απο κι και περα μετα θα περασεις στα 10ρια...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now