MetallicGR

Δείτε το trailer του Resident Evil 7

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Δείτε το trailer του Resident Evil 7]http://www.hwbox.gr/images/news_images/action4.jpg[/NEWS_IMG] Το trailer του νέου Resident Evil 7 άφησε άφωνους τους παρευρισκόμενους της Gamescom.

Στο βίντεο βλέπουμε τη πρωταγωνίστρια Mia να προσπαθεί να ξεφύγει από την Marguerite Baker, μια γυναίκα η οποία έχει στα χέρια της ένα φανάρι και την ακολουθεί. Το κορίτσι σύμφωνα με εκπρόσωπο της Capcom δεν έχει κάποια άμεση σχέση με τον κύριο πρωταγωνιστή που θα έχουμε στη διάθεσή μας στην κύρια ιστορία του παιχνιδιού. Σημειώνεται ότι το παιχνίδι εκτυλίσσεται στο Dulvey της Louisiana όπου συμβαίνουν μερικά απρόσμενα συμβάντα με πρωταρχική την εξαφάνιση των Jack και Marguerite Baker.

Σίγουρα η εν λόγω κυκλοφορία ξεφεύγει αρκετά από τα συνηθισμένα παιχνίδια του κόσμου του Resident Evil κάτι που δεν είναι απαραίτητα κακό μιας και το ενδιαφέρον είναι αρκετά μεγάλο. Η κυκλοφορία του έχει οριστεί στις 24 Ιανουαρίου του 2017 για κονσόλες και PC.

<iframe width="800" height="450" src="https://www.youtube.com/embed/tS05LB-3W4c" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

[img_alt=Δείτε το trailer του Resident Evil 7]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture68515.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now