MetallicGR

Λεπτομέρειες για το Lineup των Intel Kaby Lake

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Λεπτομέρειες για το Lineup των Intel Kaby Lake ]http://www.hwbox.gr/images/news_images/intel1.jpg[/NEWS_IMG] Στην IDF η Intel μοιράστηκε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους επερχόμενους Kaby Lake επεξεργαστές της.

Αρχικά, σύμφωνα με πληροφορίες από ασιατικά site, η Intel θα κυκλοφορήσει αρχικά τα πρώτα chip για τη Mobile αγορά, όπως πραγματοποιεί σχεδόν κάθε χρόνο με κάθε νέα κυκλοφορία της, ενώ τα mainstream μοντέλα για τη desktop αγορά θα εμφανιστούν στις αρχές του νέου έτους. Στόχος της Intel είναι να κατακλύσει την αγορά με τα mobile chips που φέρουν TDP από 4 έως και 15W προτού προχωρήσει στη Desktop αγορά.

Στη desktop αγορά θα δούμε εκτός των αναμενόμενων κλειδωμένων chip και τους δύο τετραπύρηνους Core i7-7700K και Core i5-7600K με τον πρώτο να τρέχει στα 4.2GHz έχοντας boost clock στα 4.5GHz ενώ το TDP του θα φτάνει τα 95W. Αναφορικά με τους S Series (κλειδωμένα SKUs) θα δούμε τους Core i7-7700, Core i5-7600, Core i5-7500 και Core i5-7400, Core i7-7700 με τον τελευταίο να έχει αρκετά χαμηλότερα clocks εκτός από κλειδωμένο mutliplier. Οι T Series επεξεργαστές θα καλύψουν την low powered αγορά και θα χαρακτηρίζονται από το T στο τέλος του ονόματός τους. Τέτοια CPU όπως ο Core i7-7700T θα δανείζονται μερικά χαρακτηριστικά από τα παραπάνω chip (τη L3 cache) έχοντας όμως TDP έως και 35W ενώ θα προορίζονται για μικρά σε μέγεθος συστήματα.

Τέλος, όσον αφορά τις αλλαγές, αξίζει να αναφέρουμε πως τα όρια στο BCLK θα παραμείνουν τα ίδια με τους Skylake ενώ κατά τη κυκλοφορία των desktop υλοποιήσεων θα δούμε παράλληλα και την είσοδο των πρώτων 200-Series μητρικών που θα φέρουν νέα υποστήριξη για τους επερχόμενους Intel Optane SSD.

[img_alt=Λεπτομέρειες για το Lineup των Intel Kaby Lake]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture68602.png[/img_alt]

[img_alt=Λεπτομέρειες για το Lineup των Intel Kaby Lake]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture68603.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now