MetallicGR

Η Intel ανακοίνωσε τον διάδοχο των Knights Landing accelerators

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Intel ανακοίνωσε τον διάδοχο των Knights Landing accelerators]http://www.hwbox.gr/images/news_images/intel2.jpg[/NEWS_IMG] Η νέα γενιά συν-επεξεργαστών υψηλών επιδόσεων θα κυκλοφορήσει το 2017 με την ονομασία Knights Mill Xeon Phi.

Μπορεί οι Xeon Phi Knights Landing να αποτελούν την αφρόκρεμα σύμφωνα με την Intel στον χώρο του High Performance Computing, όμως σίγουρα η εταιρία ετοιμάζει τον διάδοχό τους, με βλέψεις για κυκλοφορία του μέσα στο 2017 στην enterprise αγορά. Η ονομασία του, Knights Mill και με βάση πληροφορίες που φέρνει στο φως το Tech Report πρόκειται για βελτιωμένη εκδοχή των τωρινών συν-επεξεργαστών ενώ κύριος στόχος τους θα παραμείνουν η αγορά του HPC και εφαρμογές machine learning.

Χαρακτηριστικό των CPUs είναι πως στο εσωτερικό κάθε Xeon Phi υπάρχουν έως 72 μικροί πυρήνες σε σχέση με λίγους και μεγάλους σε ισχύ. Η αποδοτικότητα στη συγκεκριμένη γενιά θα βελτιωθεί αισθητά σε σχέση με τους τωρινούς Xeon Phi.

[img_alt=Η Intel ανακοίνωσε τον διάδοχο των Knights Landing accelerators]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture68615.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now