MetallicGR

Το Facebook ιδρύει τη δική του PC gaming πλατφόρμα

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το Facebook ιδρύει τη δική του PC gaming πλατφόρμα]http://www.hwbox.gr/images/news_images/facebook.jpg[/NEWS_IMG] Μετά από την εξαγορά της Oculus VR καθώς και με μερικά αρκετά επιτυχημένα παιχνίδια στο κοινωνικό δίκτυο, το Facebook επεκτείνει τη gaming πλατφόρμα του.

Σε συνεργασία με την Unity, τη γνωστή (δωρεάν ως επί το πλείστον) μηχανή γραφικών που υποστηρίζεται από αρκετές πλατφόρμες, το Facebook θα μπορέσει να προσφέρει καλύτερης ποιότητας παιχνίδια στους χρήστες του. Σύμφωνα με τα δεδομένα που έκαναν την εμφάνισή τους για την ώρα, η συνεργασία κυμαίνεται καθαρά σε developer επίπεδο προσφέροντας δυνατότητα export των παιχνιδιών από τη Unity απευθείας στο Facebook.

Από τη συνεργασία ενδέχεται να υπάρξουν και μερικοί VR τίτλοι, ειδικά σχεδιασμένοι για το Oculus Rift όμως η Unity είναι γνωστή και για τη δημιουργία AR παιχνιδιών που λειτουργούν με αντίστοιχα headsets επαυξημένης πραγματικότητας (Microsoft HoloLens, HTC Vive). Τέλος, όσοι developers ενδιαφέρονται μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για πρόσβαση στη νέα υπηρεσία έως και τις 31 Αυγούστου.

[img_alt=Το Facebook ιδρύει τη δική του PC gaming πλατφόρμα]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture68617.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now