MetallicGR

Το Windows Holographic έρχεται σύντομα στα Windows 10

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το Windows Holographic έρχεται σύντομα στα Windows 10]http://www.hwbox.gr/images/news_images/microsoft2a.jpg[/NEWS_IMG] Μεγάλες εξελίξεις για το Holographic της Microsoft καθώς θα έρθει στους υπολογιστές μας και θα λειτουργεί ακόμα και χωρίς το HoloLens.

Το νέο 3D περιβάλλον της Microsoft έρχεται για να αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο εργασίας αλλά και στο σπίτι ετοιμάζεται να μεταπηδήσει στους προσωπικούς υπολογιστές και σύμφωνα με την ίδια την εταιρία, θα μπορεί να τρέξει και χωρίς το HoloLens, ενώ θα είναι αρκετά "ευγενικό" με τις απαιτήσεις του συστήματος.

Ο Terry Myerson της Microsoft επιβεβαίωσε τα παραπάνω καθώς και το γεγονός πως θα έρθει για όλους τους κατόχους Windows 10 με μελλοντικό update, "επιτρέποντας τα mainstream PCs να τρέξουν το Windows Holographic shell και να πάρουν μια γεύση από mixed reality καθώς και universal εφαρμογές για Windows". Το παρακάτω βίντεο, περιγράφει με μεγαλύτερη λεπτομέρεια τον τρόπο λειτουργίας του Holographic.

[img_alt=Το Windows Holographic έρχεται σύντομα στα Windows 10]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture68630.png[/img_alt]

<iframe width="800" height="423" src="https://www.youtube.com/embed/Gu09UWqS8-Q" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now