MetallicGR

Στα ύψη η Μετοχή της AMD μετά την αποκάλυψη των Zen

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Στα ύψη η Μετοχή της AMD μετά την αποκάλυψη των Zen]http://www.hwbox.gr/images/news_images/amd2.jpg[/NEWS_IMG] Αύξηση κατά 8,24% σημείωσε η μετοχή της AMD μετά την παρουσίαση μερικών δυνατοτήτων των AMD Zen και πιο ειδικά μετά την δημοσίευση του Blender benchmark.

Η τιμή της μετοχής της AMD βρέθηκε σε νέα ύψη σηματοδοτώντας ένα από τα καλύτερα καλοκαίρια της τα τελευταία χρόνια. Μετά το λανσάρισμα των νέων Polaris καρτών γραφικών της η εταιρία ανακοινώνει τη νέα αρχιτεκτονική Zen δείχνοντας μέρος των επιδόσεων του νέου της 8 core και 16 thread επεξεργαστή, τοποθετώντας τον απέναντι από τον (Broadwell-E) Core i7 6900K της Intel.

Πηγαίνοντας ακριβώς έναν χρόνο πίσω, αξίζει να αναφέρουμε πως η αξία της μετοχής της AMD βρισκόταν στα 1.75 δολάρια και σήμερα μετά από μια σχεδόν σταθερά ανοδική πορεία, έχει φτάσει στα $7.62 μια αύξηση λίγο πάνω από 334%. Σύμφωνα με την CEO της AMD, Lisa Su, η εταιρία σκοπεύει να πάρει πίσω όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς τόσο στην αγορά των επεξεργαστών όσο και σε αυτή των καρτών γραφικών τα τρίμηνα που ακολουθούν.

[img_alt=Στα ύψη η Μετοχή της AMD μετά την αποκάλυψη των Zen]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture68666.png[/img_alt]

[img_alt=Στα ύψη η Μετοχή της AMD μετά την αποκάλυψη των Zen]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture68667.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Για πρώτη φορά βλέπουμε νούμερα και τεστ χωρίς hype level over 9000 και ενώ παρακαλούσαμε για ανταγωνισμό στην mainstream skylake τελικά έχουμε ανταγωνισμό στην enthusiast broadwell-e. Πολλά υποσχόμενοι οι zen, αλλά από την καλύτερη πολιτική για τα νούμερα και το hype που ακολουθεί η amd νομίζω ήρθε η αύξηση στη μετοχή.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now