MetallicGR

macOS Sierra beta 7 σε Devs και Public Testers

Recommended Posts

[NEWS_IMG=macOS Sierra beta 7 σε Devs και Public Testers]http://www.hwbox.gr/images/news_images/apple.jpg[/NEWS_IMG] Η νέα beta έκδοση του νέου λειτουργικού συστήματος της Apple είναι εδώ και διαθέσιμη για όλους!

Ακόμη ένα βήμα προς τη τελική έκδοση έρχεται το νέο macOS Sierra της Apple, το νέο λειτουργικό σύστημα που θα εγκατασταθεί σύντομα σε πλήθος συμβατών Mac υπολογιστών της γνωστής εταιρίας. Η 7η beta γίνεται διαθέσιμη σε developers καθώς και public testers και περιλαμβάνει τα τελευταία bug fixes ενώ σε σχέση με τις παλιότερες εκδόσεις του OS, υπάρχουν πολλά νέα χαρακτηριστικά όπως το Siri for Mac, auto-unlock με τη βοήθεια ενός Apple Watch, Apple Pay και μεγαλύτερη ενσωμάτωση του iCloud.

Επισημαίνεται πως η εν λόγω έκδοση του macOS επαναφέρει την ονομασία που γνωρίζαμε από τις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας, σε μια προσπάθεια της Apple να προσφέρει ένα πιο ολοκληρωμένο λογισμικό για τις συσκευές της. Τέλος, για όσους έχουν κάποια προηγούμενη Beta εγκατεστημένη, η 7η έκδοση δίνεται από το Mac App Store.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now