MetallicGR

NVIDIA 372.54 driver δίνει τέλος στα bugs με μερικά Monitor

Recommended Posts

[NEWS_IMG=NVIDIA 372.54 driver δίνει τέλος στα bugs με μερικά Monitor]http://www.hwbox.gr/images/news_images/nvidia3.jpg[/NEWS_IMG] Μετά από μερικούς μήνες αναμονής, η εταιρία κυκλοφορεί τον νέο 372.54 display driver που διορθώνει το power bug που εμφανίζεται σε οθόνες με υψηλό ρυθμό ανανέωσης σε συγκεκριμένα setup.

Μπορεί η NVIDIA να διόρθωσε σχεδόν άμεσα το αρχικό πρόβλημα των ρολογιών σε διαρρυθμίσεις με μια (overclocked) οθόνη, όμως το πρόβλημα παρέμεινε σε όσους χρησιμοποιούν παραπάνω από μια οθόνη υψηλού refresh rate. Συγκεκριμένα το πρόβλημα είχε εμφανιστεί τον Μάρτιο και μόνο σε όσους είχαν στη κατοχή τους οθόνη με ρυθμό ανανέωσης ανώτερο των 120Hz. Στη προκειμένη περίπτωση οι χρονισμοί της κάρτας αυξάνονταν ακόμα και σε 2D mode αυξάνοντας έτσι και τη κατανάλωση του συστήματος.

Η λύση της NVIDIA έρχεται με τον νέο 372.54 display driver όμως με βάση την περιγραφή, δεν μπορούν να εξαχθούν πολλά για τον τρόπο με τον οποίο διορθώνει το πρόβλημα.

[img_alt=NVIDIA 372.54 driver δίνει τέλος στα bugs με μερικά Monitor]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture48779.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now