MetallicGR

Δείτε το Tekken 7 να τρέχει σε PC με την GeForce GTX 1080

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Δείτε το Tekken 7 να τρέχει σε PC με την GeForce GTX 1080]http://www.hwbox.gr/images/news_images/action4.jpg[/NEWS_IMG] Το πρώτο Tekken που θα κυκλοφορήσει για τη πλατφόρμα του PC μέσα στο 2017 φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον, όπως δείχνει νέο video.

Το παιχνίδι θα κάνει χρήση της μηχανής γραφικών Unreal Engine 4 και θα βγει σε κυκλοφορία στις αρχές του επόμενου έτους σύμφωνα με τους developers ενώ είναι και το πρώτο από τη γνωστή σειρά για κονσόλες της Sony που θα έρθει στη πλατφόρμα του PC.

Η μηχανή γραφικών θα μπορεί να οδηγήσει το παιχνίδι με άνεση σε αρκετά high end συστήματα σε αναλύσεις 4K, κάτι που πραγματοποίησε το NGN στον λογαριασμό του στο YouTube. Για την ώρα δεν υπάρχουν οι επίσημες απαιτήσεις του τίτλου για την PC έκδοση, όμως η εταιρία ανάπτυξης έχει ήδη φτιάξει τη σελίδα του στο Steam.

<iframe width="800" height="450" src="https://www.youtube.com/embed/ZZMU4wRCcNA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

[img_alt=Δείτε το Tekken 7 να τρέχει σε PC με την GeForce GTX 1080]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture68732.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now