MetallicGR

PlayStation Now & DualShock 4 Wireless τώρα και στα Windows PCs

Recommended Posts

[NEWS_IMG=PlayStation Now & DualShock 4 Wireless τώρα και στα Windows PCs]http://www.hwbox.gr/images/news_images/ps4.jpg[/NEWS_IMG] Η εταιρία μέσω του επίσημου blog της ανέφερε πως η υπηρεσία streaming παιχνιδιών φέρνοντας πολλούς αποκλειστικούς τίτλους στην πλατφόρμα των Windows.

Συγκεκριμένα η υπηρεσία θα περιλαμβάνει παιχνίδια τόσο από το PlayStation 4, όσο και από το παλιότερο PlayStation 3 και τίτλους όπως τα Uncharted, God of War θα έρθουν επίσημα στα Windows PCs. Η Sony για την ώρα ερευνά και το ενδεχόμενο εμφάνισης της υπηρεσίας στα Mac, όμως σύμφωνα με εκπρόσωπο δεν έχει κάτι να ανακοινώσει για την ώρα. Η υπηρεσία είναι συνδρομητική και περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν γνωστές σύντομα.

Παράλληλα η Sony αποκαλύπτει και το DualShock 4 USB Wireless Adaptor και η κυκλοφορία του θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο με προτεινόμενη τιμή $24.99. Πρόκειται για έναν αντάπτορα που θα επιτρέψει στους gamers να συνδέσουν το ασύρματο DualShock 4 χειριστήριο του PS4 του στον υπολογιστή (Windows και Mac) ενώ όλες οι λειτουργίες του θα είναι ενεργές (touchpad, sisaxis, φωτισμός κλπ). Φυσικά το χειριστήριο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για PS4 Remote Play από το PC ή το Mac. Μέχρι σήμερα η σύνδεση του χειριστηρίου μπορούσε να γίνει μόνο με καλώδιο USB.

[img_alt=PlayStation Now & DualShock 4 Wireless τώρα και στα Windows PCs]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture68767.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now