MetallicGR

Υψηλή ζήτηση σημειώνει το Galaxy Note 7 της Samsung

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Υψηλή ζήτηση σημειώνει το Galaxy Note 7 της Samsung]http://www.hwbox.gr/images/news_images/samsung4.jpg[/NEWS_IMG] Η εταιρία αυξάνει τη παραγωγή του ήδη δημοφιλούς smartphone μιας και υπάρχει εμφανής έλλειψη στην αγορά.

Η υψηλή ζήτηση του Galaxy Note 7 δημιούργησε πρόβλημα για την Κορεάτικη εταιρία η οποία αυξάνει τη παραγωγή για να μπορέσει να την αντισταθμίσει. Σε δήλωσή της σήμερα αναφέρει πως η ζήτηση ξεπέρασε κάθε προσδοκία ιδίως με την έναρξη των pre-orders και θα κάνει ότι είναι δυνατό για να λάβουν όλο και περισσότεροι χρήστες το νέο της smartphone.

Βέβαια υπάρχουν πηγές που αναφέρουν πως ίσως υπάρχει άγνωστος λόγος για τα λίγα κομμάτια που κυκλοφορούν στην αγορά την ίδια στιγμή που αναλυτές αναφέρουν πως οι πωλήσεις του ενδέχεται να φτάσουν και τα 15 εκατομμύρια, όταν το Note 5 (το αμέσως προηγούμενο smartphone που κυκλοφόρησε σε λίγες αγορές) έφτασε τα 9 εκ.

[img_alt=Υψηλή ζήτηση σημειώνει το Galaxy Note 7 της Samsung]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture68791.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Πάντως για πρώτη φορά βλέπω το 90% των reviewers να λένε ότι πρόκεται για το κινητό που "κάθεται" σωστά στο χέρι. Να είναι όλοι πληρωμένοι...δεν το νομίζω.

Link to comment
Share on other sites

αυτο που τους λειπει ειναι ενα γρηγορο flash storage να ανοιγουν τα apps πιο γρηγορα

ειναι πισω σε σχεση με τα iphones, και σε οτι benchmark το μετραει αυτο εμμεσα η αμεσα

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now