MetallicGR

Η ισχύς της Denuvo υποχωρεί με τον τελευταίο τίτλο Inside

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η ισχύς της Denuvo υποχωρεί με τον τελευταίο τίτλο Inside]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general2.jpg[/NEWS_IMG] Η προστασία Denuvo που εδώ και ενάμιση χρόνο έχει αποτρέψει πολλούς επίδοξους πειρατές από τη παράνομη εκτέλεση των παιχνιδιών δείχνει αν εξασθενεί.

Η επιτυχία της Denuvo εντοπίζεται στον τρόπο που προστατεύει τα παιχνίδια δρώντας σαν μια αντι-πειρατική συσκευή και όχι σαν απλός έλεγχος για copyrights κάτι που αυξάνει τη δυσκολία δημιουργίας "crack" για πολλά παιχνίδια εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο. Το Tomb Raider έχει μόλις κάνει την εμφάνισή του σε downloading sites δείχνοντας πως ίσως ήρθε η αρχή του τέλους για τη Denuvo, ενώ hacker είχαν επιχειρήσει επιτυχώς να σπάσουν τη προστασία, κάτι που μπορεί ύστερα να εφαρμοστεί και σε άλλα παιχνίδια.

Ένα από αυτά είναι και το Inside το οποίο μέσα σε μόλις έξι εβδομάδες από τη κυκλοφορία του έσπασε και μπορεί οποιοσδήποτε να το πειρατευθεί από τα γνωστά-άγνωστα sites του χώρου. Παρόλο που για τη Denuvo οι έξι εβδομάδες είναι μικρό σχετικά διάστημα, ίσως εξακολουθούν να αποθαρρύνουν όσους δεν θα επιχειρήσουν να πληρώσουν το αντίτιμο για την απόκτηση του αυθεντικού αντιγράφου ενώ σημειώνεται πως δημιουργήθηκε από την ίδια ομάδα που βρίσκεται πίσω από το σπάσιμο και του Tomb Raider.

[img_alt=Η ισχύς της Denuvo υποχωρεί με τον τελευταίο τίτλο Inside]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture68817.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Που κυκλοφόρησε το Just cause 3? δεν το βλέπω πουθενά. :P

Tο rise of the Tomb raider κάνανε 7 μήνες για να το σπάσουν, και αν λάβουμε το γεγονός ότι στατιστικά οι τίτλοι σημειώνουν τις περισσότερες πωλήσεις μέσα στις πρώτες 30 μέρες το denuvo έχει νικήσει κατα κράτος. Και η κωδικοποίηση του κλειδώματος γίνεται σε 64bit, άμα πάει στα 128bit ζήσε μαϊμου να φας τριφύλλι ούτε με σφαίρες δεν θα ξεκλειδώνουν.

Οι 6 βδομάδες εδώ φαίνονται ουτοπία αλλά κάτι άλλο θα παίζει με τον συγκεκριμένο τίτλο δεν μπορεί, αν είχανε βρει τόσο γρήγορα το "holy grail" θα κυκλοφορούσαν και άλλα παιχνίδια όπως το DOOM, TW Warhammer, Far Cry primal eg.

Edited by venisk
Link to comment
Share on other sites

Μήπως εννοείς κάτι steam by pass cracks απο τον Βούλγαρο χάκερ VOSI που είχαν κυκλοφορήσει πριν κάτι μέρες για DOOM, ROTR, TW WARHAMMER και JC3? Τα οποία και με το επόμενο steam update πήγαν στο καιάδα? :P

Link to comment
Share on other sites

Quote από την παλαιότερη είδηση

...ο Thomas Goebl, Διευθυντής Πωλήσεων της Denuvo δήλωσε πως η μηχανή προστασίας δεν είναι 'άτρωτη' και ο βασικότερος λόγος ύπαρξής της ήταν απλά η "καθυστέρηση" των μεγάλων hacking groups στη διάθεση 'σπασμένων' παιχνιδιών στο διαδίκτυο κλείνοντας πως στη διάρκεια που είναι διαθέσιμη έχει πετύχει και με το παραπάνω στον αρχικό σκοπό της.

Κάποτε βγαίναν οι τίτλοι στα τορεντάδικα 1 βδομάδα πριν την επίσημη κυκλοφορία τους, πλέον έχει αλλάξει δραματικά αυτό με το denuvo.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now