MetallicGR

Θέματα με την αφή αποκτούν πολλά Apple iPhone 6

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Θέματα με την αφή αποκτούν πολλά Apple iPhone 6]http://www.hwbox.gr/images/news_images/apple2.jpg[/NEWS_IMG] Τις τελευταίες ώρες γίνεται λόγος για τη μάστιγα του "Touch Disease" ενός προβλήματος που εμφανίζεται σε πολλά iPhone 6 εκτός του S.

Πηγές αναφέρουν πως το πρόβλημα υπάρχει εξ' αρχής στα 6 και 6 Plus και απλά εμφανίζεται με τον καιρό. Ουσιαστικά ένα γκρι πλαίσιο στο πάνω μέρος της οθόνης εμφανίζεται και παράλληλα απενεργοποιείται η αφή, λόγω του προβληματικού touchscreen controller ο οποίος όμως είναι κολλημένος επάνω στη μητρική του τηλεφώνου κάνοντας την επισκευή αδύνατη. Πολλά καταστήματα που επισκευάζουν iPhone έχοντας ή όχι τις "ευλογίες" της Apple αδυνατούν αν λύσουν το πρόβλημα ενώ ακόμη και το service Genius Bar της Apple απλά αλλάζει τη συσκευή με μια καινούρια.

Το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι ήδη γνωστό στην Apple μιας και υπάρχουν αρκετά threads στο επίσημο support forum της με αναλυτική παρουσίαση των προβλημάτων από δεκάδες χρήστες, κάνοντάς το ένα από τα πιο "δημοφιλή" προβλήματα μετά το "bendgate". Την είδηση ανέφερε αρχικά το iFixit και σύμφωνα με αυτό το πρόβλημα εντοπίστηκε στον controller.

[img_alt=Θέματα με την αφή αποκτούν πολλά Apple iPhone 6]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture68819.png[/img_alt]

[img_alt=Θέματα με την αφή αποκτούν πολλά Apple iPhone 6]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture68818.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now