MetallicGR

Το Huawei Honor 8 επίσημα και στην Ευρώπη

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το Huawei Honor 8 επίσημα και στην Ευρώπη]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general1.jpg[/NEWS_IMG] Μετά τη κυκλοφορία του στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών, ήρθε και η σειρά της Ευρώπης να υποδεχτεί το νέο Honor 8, με προτεινόμενες τιμές που ξεκινούν από τα 399?.

Το τηλέφωνο θα βρεθεί στην αγορά σε δύο εκδόσεις ενώ η Ελλάδα πιθανότατα θα το λάβει τον Σεπτέμβριο. Σε σχετικό event στο Παρίσι οι εκπρόσωποι της εταιρίας αναφέρθηκαν (ξανά) στα specs του που σίγουρα εντυπωσιάζουν. Η οθόνη του έχει διαγώνιο 5.2 ίντσες και ανάλυση 1080p ενώ η συσκευή εφοδιάζεται με τον επεξεργαστή της Huawei, Kirin 950 και τους 8 πυρήνες του χρονισμένους στα 2.3GHz προσφέροντας επιδόσεις συγκρίσιμες με τον Snapdragon 820.

Στο πίσω μέρος υπάρχουν δύο κάμερες 12 MP με laser autofocus και διπλό LED flash ενώ μπροστά μια κάμερα 8MP φροντίζει για τις selfies του κατόχου και των φίλων του. Η μπαταρία του είναι 3,000 mAh και τρέχει Android 6.0.1 Marshmallow με το EMUI 4.1 interface.

Huawei Honor 8 - Full phone specifications

[img_alt=Το Huawei Honor 8 επίσημα και στην Ευρώπη]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture68850.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Α δεν τα έμαθες; είπε να υιοθετήσει και η Huawei την ονομασία note και αυτό που λες είναι το honor note 8 :D Της άρεσε και είπε να το κοτσαρει και αυτή. Αντιγραφή είναι αυτό; όχι βρε

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now