MetallicGR

RGB Liquid Cooling Fittings από τη Thermaltake

Recommended Posts

[NEWS_IMG=RGB Liquid Cooling Fittings από τη Thermaltake]http://www.hwbox.gr/images/news_images/thermaltake.jpg[/NEWS_IMG] Η Thermaltake ανακοίνωσε έναν ακόμη τρόπο για να καλλωπίσετε τον υπολογιστή πηγαίνοντας ένα level παραπάνω από τις συμβατικές μεθόδους φωτισμού.

Μπορεί τα περιφερειακά μας και η πλειοψηφία του hardware που έχουμε τα τελευταία χρόνια να κλίνουν προς τον RGB φωτισμό όμως αυτό δε φαίνεται να φτάνει για πολλούς που ψάχνουν τρόπους να κάνουν τον υπολογιστή τους όσο πιο φωτεινό γίνεται! Η Thermaltake έρχεται για να απαντήσει στους συγκεκριμένους χρήστες με τη νέα της πρόταση που ακούει στο όνομα Thermaltake RGB fitting, και δεν είναι τίποτα άλλο από ένα RGB LED τοποθετημένο σε έναν τυπικό σωλήνα υδρόψυξης διαμέτρου G1/4”.

Το LED μπορεί να εμφανίσει μέχρι και 256 χρώματα μέσω του controller του ενώ είναι κατασκευασμένο με τέτοιο τρόπο και δεν επηρεάζει το χρώμα του νερού. Τέλος, το κόστος του ανέρχεται στα 79.99 δολάρια και είναι διαθέσιμο από το site της εταιρίας.

[img_alt=RGB Liquid Cooling Fittings από τη Thermaltake]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture68852.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

RGB has no limit anymore. Waiting for the RGB wrist rest and the RGB 2,5 to 3,5 adaptor to start a petition that stops companies from releasing more RGB producrs for 2-3 years. Καλυτερη ιδέα είναι τα led να είναι σε δαχτυλίδι και τα τοιχώματα του σωλήνα να λειτουργούν σαν οπτική ίνα με διάχυση. Φωτισμένα fittings είχε κάνει η monsoon νομίζω, ένα led στο κέντρο να φωτίζει το υγρό δεν έχει καλό αποτέλεσμα και το φως δεν πάει μακρυά. Εκτός αν βγάλει η mayhems ειδικό υγρό για να φτάνει το φως πιο μακρυά...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now