MetallicGR

Ραγδαία πτώση των ενεργών παικτών του No Manʼs Sky

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Ραγδαία η πτώση των ενεργών παικτών του No Manʼs Sky]http://www.hwbox.gr/images/news_images/adventure2.jpg[/NEWS_IMG] Η απήχηση που είχε τις πρώτες ημέρες το πολλά υποσχόμενο No Manʼs Sky έχει αρχίσει να ξεθυμαίνει όπως δείχνουν τα στατιστικά του Steam.

Η μείωση των ενεργών παικτών σύμφωνα με το SteamSpy ανέρχεται σε 90%. Στις 12 Αυγούστου ο αριθμός των ταυτόχρονα συνδεδεμένων χρηστών στο παιχνίδι έφτασε τους 212,604 ενώ σήμερα δε μπόρεσε να ξεπεράσει ούτε τους 20 χιλιάδες, αριθμός που αντιστοιχεί στις τελευταίες 24 ώρες.

Το No Manʼs Sky, είναι ένα action-adventure survival παιχνίδι, είναι Open world και έχει ως βάση τέσσερα χαρακτηριστικά, την εξερεύνηση, την επιβίωση, τις μάχες και το εμπόριο, όλα αυτά σε ένα μοναδικό σύμπαν που διαθέτει πρακτικά άπειρους πλανήτες προς εξερεύνηση.

Η πτώση, όπως αναφέρουν τα δεκάδες reviews του διαδικτύου, έγκειται στο γεγονός πως πολλά από τα χαρακτηριστικά που υποσχέθηκαν οι developers δεν έκαναν ποτέ την εμφάνισή τους στο τελικό παιχνίδι, ή έφτασαν με "αλλοιώσεις" κάτι που δυσαρέστησε αρκετούς. Όμως αν και όλοι οι μεγάλοι τίτλοι βλέπουν μια μικρή πτώση λίγες εβδομάδες μετά τη κυκλοφορία, η πτώση των παικτών στο No Manʼs Sky δεν έχει εμφανιστεί στη πρόσφατη ιστορία των ηλεκτρονικών παιχνιδιών.

[img_alt=Ραγδαία η πτώση των ενεργών παικτών του No Manʼs Sky]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture68863.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Πιστεύω πως κάποιος δεν διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι.

Πράγματι το παιχνίδι και η μηχανή του μπορούν να έχουν άπειρες δυνατότητες, αλλά όταν τίθεται πίεση χρόνου από τον εκδότη σε ένα release date που είναι λίγο για τους developers, όταν βγει θα είναι ημιτελές. Δεν είναι δυνατόν ένα τέτοιο παιχνίδι να είναι single player, για παράδειγμα.

Link to comment
Share on other sites

Πιστεύω πως κάποιος δεν διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι.

Δεν είναι δυνατόν ένα τέτοιο παιχνίδι να είναι single player, για παράδειγμα.

Σίγουρα χρειαζόταν παραπάνω χρόνο, μέσα σε 2 χρονιά δεν βγαίνει κάτι τέτοιο, κάτι τόσο μεγάλο, τουλάχιστον όπως το είχαν αυτοί στο μυαλό τους. [video=youtube;RvAwB7ogkik]

Φωτογραφία από αγοραστή (μάλλον από Ισπανία) δείχνει ότι υπάρχει αυτοκόλλητο στο σημείο του pegy που δίνει και την ένδειξη του online game. Τώρα πόσο αλήθεια η ψέμα είναι αυτό, θα μας το πούνε τα αλάνια της Hello Games (αν και το διέψευσαν κατά κάποιον τρόπο...)

53366_3_sony-hides-mans-sky-online-play-icon-sticker.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now