MetallicGR

Shhh! Η XFX ετοιμάζει μια fanless RX 460 GPU

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Shhh! Η XFX ετοιμάζει μια fanless RX 460 GPU]http://www.hwbox.gr/images/news_images/xfx1.jpg[/NEWS_IMG] Μια νέα παραλλαγή της RX 460 έρχεται από την XFX και το κύριο χαρακτηριστικό της είναι η fanless ψύκτρα της.

Το μικρότερο Polaris (11) chip της AMD αναμένεται να βρεθεί σε μερικές άκρως ενδιαφέρουσες υλοποιήσεις λόγω της χαμηλής του κατανάλωσης και του χαμηλού κόστους του. Η XFX γνωρίζοντας τα παραπάνω, ετοιμάζει μια fanless RX 460 η οποία αρχικά θα διατεθεί στην Ασιατική αγορά ενώ είναι άγνωστη η διαθεσιμότητά της και εκτός της Ηπείρου.

Η κάρτα εφοδιάζεται με 4GB GDDR5 μνήμη και σύμφωνα με τη πηγή, οι θερμοκρασίες της αναμένονται αρκετά ικανοποιητικές, αγγίζοντας τους 33 βαθμούς σε κατάσταση αδράνειας και τους 62 σε πλήρες φόρτο. Σημειώνεται ότι δεν απαιτείται εξωτερική τροφοδοσία.

[img_alt=Shhh! Η XFX ετοιμάζει μια fanless RX 460 GPU]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture68926.png[/img_alt]

[img_alt=Shhh! Η XFX ετοιμάζει μια fanless RX 460 GPU]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture68925.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now