MetallicGR

Ανταγωνισμός στις οθόνες OLED από Ιαπωνικούς Κολοσσούς

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Ανταγωνισμός στις οθόνες OLED από Ιαπωνικούς Κολοσσούς]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general5.jpg[/NEWS_IMG] Η Sharp επιθυμεί να αποσπάσει μερίδιο αγοράς από τις Κορεάτικες εταιρίες που σχεδιάζουν OLED panel μέσα στα επόμενα χρόνια.

Σύμφωνα με το Reuters, η Sharp αναμένεται να ενώσει τις δυνάμεις της με την Japan Display για την ανάπτυξη organic light-emitting diode οθονών, ή αλλιώς OLED, σε μια προσπάθεια να αποσπάσουν μερίδιο αγοράς από τις Samsung και LG που ήδη έχουν στα σκαριά αντίστοιχα panel, έτοιμα να ενσωματωθούν σε πλήθος συσκευών, από τηλεοράσεις μέχρι και κινητά τηλέφωνα.

Ο νέος CEO της Sharp Tai Jeng-wu δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Nikkei πως η εταιρία του ετοιμάζεται να συγκεντρώσει "τα ταλέντα" στις οθόνες υγρών κρυστάλλων. Η συνεργασία αυτή θα αποφέρει τους πρώτους καρπούς προς το 2018, αρκετά αργότερα από τους ανταγωνιστές τους.

[img_alt=Ανταγωνισμός στις οθόνες OLED από Ιαπωνικούς Κολοσσούς]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture68942.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now