MetallicGR

Με Κυρτή Οθόνη θα έρχεται το Xiaomi Mi Note 2

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Με Κυρτή Οθόνη θα έρχεται το Xiaomi Mi Note 2]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums497-picture39279.jpg[/NEWS_IMG] Νέα διαρροή εμφανίζει την επερχόμενη συσκευή του Κινέζικου κολοσσού να εφοδιάζεται με κυρτή οθόνη αντίστοιχη του Galaxy Note 7.

Φωτογραφίες του Xiaomi Mi Note 2 βρήκαν τον δρόμο τους στη δημοσιότητα και δείχνουν πως το handset χρησιμοποιεί μια OLED οθόνη με κυρτές γωνίες, στα πρότυπα του Galaxy Note 7 (μεταξύ άλλων).

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Xiaomi θα κυκλοφορήσει δύο εκδόσεις, μια με ανάλυση 1080p και άλλη μια με ανάλυση 1440p (QHD) ενώ αμφότερες θα βασίζονται σε panel με διαγώνιο 5.5 ιντσών. Το σώμα τους θα είναι μεταλλικό ενώ στο πίσω μέρος θα υπάρχουν δύο αισθητήρες για φωτογραφίες και 6GB RAM. Η κινητήριος δύναμη του smartphone θα είναι ο ολοκαίνουριος Snapdragon 821.

[img_alt=Με Κυρτή Οθόνη θα έρχεται το Xiaomi Mi Note 2]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture68940.png[/img_alt]

[img_alt=Με Κυρτή Οθόνη θα έρχεται το Xiaomi Mi Note 2]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture68941.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Με κυρτή σαν το note 7 αλλά με καινούριο επεξεργαστή και παραπάνω ram!! Όχι το ίδιο κινητό με πενάκι samsung!!!!!!!!!!!

Edited by venisk
Link to comment
Share on other sites

Σαν να με ψήνει αυτό... το Mi4 έχει αρχίσει και δείχνει σημάδια ηλικίας.

Το θέμα είναι να είναι all-around καλό, όπως πχ να έχει αρκετά καλή κάμερα. Ευτυχώς βλέπω επεκτάσιμο storage, κάτι που μου λείπει πολύ.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now