GreeKpHantom

Σε λιγότερο από 24 ώρες κυκλοφορεί το WoW: Legion

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Σε λιγότερο από 24 ώρες κυκλοφορεί το WoW: Legion]http://www.hwbox.gr/images/news_images/rpg2.jpg[/NEWS_IMG] Η κυκλοφορία του θρυλικού MMO-RPG παιχνιδιού της Blizzard απέχει μόλις μία μέρα.

Η εταιρία αποφάσισε να ανοίξει τους ευρωπαϊκούς servers ξεχωριστά από αυτούς της Αμερικής. Έτσι, οι παίκτες της κεντρικής Ευρώπης θα μπορούν να παίξουν σε 20 ώρες περίπου(χρόνος κεντρικής Ευρώπης) ενώ οι αμερικάνικοι server θα είναι online λίγες ώρες αφού οι "Ευρωπαϊκές πύλες" ανοίξουν. Μαζί θα ανοίξουν και servers στην Αυστραλία καθώς και σε άλλα μέρη με υψηλή κίνηση.

Το expansion θα προσφέρει καινούριες τοποθεσίες, νέες κλάσεις καθώς και PVP Honor Talents μεταξύ άλλων. Όλα αυτά είναι ακόμα διαθέσιμα για προπαραγγελία για όσους δεν πρόλαβαν ενώ το expansion pack θα γίνει διαθέσιμο για παραγγελία σε λίγο καιρό. Το WoW: Legion είναι η έκτη μεγάλη ενημέρωση στο παιχνίδι το οποίο κλείνει τα 12 χρόνια τον προσεχή Νοέμβρη.

[img_alt=Σε λιγότερο από 24 ώρες κυκλοφορεί το WoW: Legion]http://www.hwbox.gr/members/14760-albums894-picture68962.jpg[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now