MetallicGR

SilverStone VT101: Το Mini-STX κουτί των $35

Recommended Posts

[NEWS_IMG=SilverStone VT101: Το Mini-STX κουτί των $35]http://www.hwbox.gr/images/news_images/silverstone.jpg[/NEWS_IMG] Η SilverStone λανσάρει το πρώτο της κουτί μικρών διαστάσεων για την αγορά Mini-STX μητρικών.

Το μέγεθος των νέων μητρικών που έχουν μόλις πρόσφατα να γίνονται "μόδα" ανέρχεται στα 12.7cm x 12.7cm, διαστάσεις αρκετά μικρότερες ακόμα και από το ITX που μετράται στα 17 εκατοστά! Τέτοιες μητρικές δεν εφοδιάζονται με PCIe αλλά ούτε υποστηρίζουν ATX ή SFX μεγέθους τροφοδοτικά μιας και τροφοδοτούνται από μετασχηματιστή. Η SilverStone ήταν από τις πρώτες εταιρίες που παρουσίασαν τις προτάσεις τους ακόμη και στη Computex ενώ μια από τις εταιρίες που έχουν σχεδόν έτοιμες μητρικές είναι η ASRock.

Το κουτί υποστηρίζει ψύκτρες ύψους έως 34 mm ενώ στη πρόσοψη βρίσκουμε τόσο μια USB Type-A όσο και μια USB Type-C μαζί με είσοδο και έξοδο ήχου. Εάν η συνταγή των Mini-STX πετύχει τότε η SilverStone θα έχει έτοιμη τη πρότασή της η οποία μάλιστα κοστολογείται στα $35!

[img_alt=SilverStone VT101: Το Mini-STX κουτί των $35]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture68985.png[/img_alt]

[img_alt=SilverStone VT101: Το Mini-STX κουτί των $35]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture68984.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now