MetallicGR

Στις 7 Σεπτεμβρίου το νέο iPhone 7 της Apple

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Στις 7 Σεπτεμβρίου το νέο iPhone 7 της Apple]http://www.hwbox.gr/images/news_images/apple.jpg[/NEWS_IMG] Το νέο iPhone της Apple είναι προ των πυλών και αναμένεται να μάθουμε τα πάντα στις 7 Σεπτεμβρίου.

Οι πρώτες προσκλήσεις για το event άρχισαν να αποστέλλονται σε πολλούς δημοσιογράφους του χώρου της τεχνολογίας και όπως και τα τελευταία τρία χρόνια, η Apple θα πραγματοποιήσει τα αποκαλυπτήρια του νέου της smartphone μέσα στον Σεπτέμβριο.

Το 7ο iPhone (ακόμη δε γνωρίζουμε εάν θα ονομάζεται iPhone 7) αναμένεται να φέρει ορισμένες αλλαγές σε σχέση με τα τωρινά μοντέλα με πρώτη και κύρια την "απώλεια" του headphone jack, κάτι που συζητείται εδώ και αρκετούς μήνες. Παράλληλα στο event θα δούμε και το νέο iOS 10.

[img_alt=Στις 7 Σεπτεμβρίου το νέο iPhone 7 της Apple]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture68981.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Όσα μειονεκτήματα και να του βρίσκουμε δεν υπάρχει αντίστοιχο σε ταχύτητα!! Το iphone είναι "oced on first boot" :hehe: Αν είχε λίγη ελευθερία δεν θα με έβλεπε ξανά το android!!

Link to comment
Share on other sites

Επειδή είχα το iphone 6 για κοντά 1.5 χρόνο...θέλω να μου πείτε τι δεν σας άφηνε να κάνετε.

Ξέρω τον @venisk δεν τον άφηνε να μεταφέρει αρχεία από την dslr σε full ανάλυση αλλά αν αυτό δεν είναι το επαγγελμά σου δεν είναι deal breaker.

Εγώ ότι έκανα στο Android τα έκανα και στο iphone και επειδή κυρίως ήταν emails και whatsapp, facebook μπορώ να πω ότι το iphone το ευχαριστήθηκα πιο πολύ λόγω καλύτερου email app. To αν πήγα ξανά σε Android o λόγος είναι η μεγαλύτερη οθόνη και μόνο.

Link to comment
Share on other sites

Εκτός από αυτό φίλε δεν μπορούσα να μεταφέρω εύκολα μουσική στο κινητό, δεν μπορώ να ασχολούμαι όλη την ώρα με το itunes ούτε να κάθομαι να την φτιάχνω όπως θέλει η apple για να είναι όμορφα μέσα, μεγάλα bezels, μικρή μπαταρία, μικρή οθόνη το 6s, το plus έκανε 900 ευρώ το 16ρι τότε...16gb!!!! Τι να βάλω σε 16gb όταν στο s7 edge δύσκολα μου μένουν πάνω από 6. Και η λίστα είναι ατελείωτη με τα μειονεκτήματα και τις παραξενιές του..

Αλλά επειδή βλέπω όλα αυτά τα αρνητικά για μένα δεν πάει να πει ότι αλλάζει κάτι στην ταχύτητα του, είναι γελοία γρήγορο παντού και πάντα, δεν λαγκάρει δεν έχει λόξιγκα...

Δεν υπάρχει τέλειο κινητό, τα βάζεις κάτω και βλέπεις τι χρειάζεσαι περισσότερο.

Link to comment
Share on other sites

Ειναι και γούστα παντως. Ο καθενας μας με οτι βολεύετε και οτι τον βολεύει. Εγω χωρις ελευθερια αντεξα μονο 9 μηνες. Εκανα και την μαλακια και εδωσα στην γυναικα μου το note edge. Τουλαχιστον το ευχαριστήθηκε. Τωρα παιζει με το 7ρι Edge και εγω αναμενω το Note 7.

Link to comment
Share on other sites

Τουλάχιστον ξέρεις ήδη τι θα πάρεις, ακριβώς όμως μιας και η samsung δεν μπορούσε να αλλάξει κάτι στην ναυαρχίδα της! Α θα χει πενάκι να ζωγραφίζει η γυναίκα σου, και μετά θα στο καβατζώσει :hehe:

Θα μας κάνει παρουσίαση πάλι η apple σαν να ανακάλυψε την φωτιά επειδή το κεντρικό κουμπί της έγινε αφής....

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now