MetallicGR

Νέο Gameplay Video για το Watch Dogs 2

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Νέο Gameplay Video για το Watch Dogs 2]http://www.hwbox.gr/images/news_images/action5.jpg[/NEWS_IMG] Ο κόσμος του hacking ξαναξυπνά στο Watch Dogs 2 μέσα από ένα νέο gameplay video που δημοσιεύθηκε στο YouTube.

Το βίντεο τονίζει την ελευθερία που δίνεται στον παίκτη μέσα από μια open world αναπαράσταση του Σαν Φρανσίσκο ενώ σε αυτό το μέρος ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού ονομάζεται Marcus Holloway. Ο επίδοξος hacker βρίσκεται αντιμέτωπος με το λειτουργικό σύστημα ctOS 2.0 και τίθεται αντιμέτωπος με την οργάνωση Blume την οποία και θέλει να καταρρίψει.

Αν και από άποψης πλοκής θυμίζει αρκετά το πρώτο μέρος, η Ubisoft ευελπιστεί να έχει αρκετά μεγαλύτερη επιτυχία δεδομένων των προβλημάτων που αντιμετώπισε η κοινότητα με το Watch Dogs. Βελτιώσεις και άλλες πολλές προσθήκες όμως φαίνονται πως έχουν καλλωπίσει αρκετά το δεύτερο μέρος, και σύμφωνα με την Ubisoft αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου για PC και κονσόλες.

<iframe width="800" height="450" src="https://www.youtube.com/embed/vTpM4nBxIGM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

[img_alt=Νέο Gameplay Video για το Watch Dogs 2]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture68987.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now