MetallicGR

Το VR "πάει" IFA 2016 με την AMD

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το VR "πάει" IFA 2016 με την AMD!]http://www.hwbox.gr/images/news_images/amd4.jpg[/NEWS_IMG] Η AMD θα βρίσκεται στην IFA 2016 σύμφωνα με τον CTO της εταιρίας Mark Papermaster στην οποία θα γίνει μια συζήτηση γύρω από τον χώρο της εικονικής πραγματικότητας.

Εκτός της AMD, πολλές ηγέτιδες εταιρίες του συγκεκριμένου χώρου θα κάνουν και αυτές την εμφάνισή τους στο γεγονός με στόχο να επισημάνουν τις νέες χρήσεις της τεχνολογίας Virtual Reality στον επιχειρησιακό χώρο. Το γεγονός θα ονομάζεται "Race to Reality - The Next Billion-People Market Opportunity" και θα πραγματοποιηθεί στις 3 Σεπτεμβρίου. Η AMD θεωρεί πως η αγορά VR θα αυξηθεί αρκετά τα επόμενα χρόνια, λαμβάνοντας υπόψιν την έρευνα του οίκου IDC που αναφέρει πως η αγορά των $5.6 δις θα μετατραπεί σε κολοσσό $162 δις μέχρι και το 2020.

Παράλληλα οι βελτιώσεις στο hardware όπως οι νέες κάρτες της AMD θα οδηγήσουν ακόμη περισσότερο στην εδραίωση της τεχνολογίας κάνοντάς τη προσβάσιμη σε περισσότερο κόσμο. Κατά τη διάρκεια του event θα υπάρξει και ζωντανή κάλυψη στο επίσημο site της AMD.

[img_alt=Το VR "πάει" IFA 2016 με την AMD!]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture68986.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now