MetallicGR

Οι πρώτες AM4 Μητρικές τον Οκτώβριο σύμφωνα με φήμες

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Οι πρώτες AM4 Μητρικές τον Οκτώβριο σύμφωνα με φήμες]http://www.hwbox.gr/images/news_images/amd2.jpg[/NEWS_IMG] Νέες φήμες που σύμφωνα με το WCCFTech προέρχονται από ορισμένους κατασκευαστές μητρικών, αναφέρονται στο χρονοδιάγραμμα των AM4 για φέτος.

Συγκεκριμένα, η πληροφορία αναφέρει πως ίσως δούμε τις πρώτες AM4 μητρικές στην αγορά μέχρι και τον Οκτώβριο κάτι που ίσως δημιουργήσει πρόβλημα στην Intel που ετοιμάζει αντίστοιχα τις 200 Series με το LGA1151 socket για Kaby Lake και Skylake CPUs. Το AM4 θα μπορεί να στεγάσει αρκετά chip (προς το παρόν και αυτά ακυκλοφόρητα) όπως τους Bristol Ridge APUs που θα κατασκευάζονται με τη παλιά λιθογραφία των 28nm, τους Zen CPUs και λίγο αργότερα τους νέους APUs Raven Ridge (14nm).

Από τα κύρια χαρακτηριστικά που θα πρέπει αν κρατήσουμε στις νέες μητρικές είναι εκτός του νέου socket, την υποστήριξη για μνήμες τύπου DDR4, δίαυλο επικοινωνίας PCIe Gen 3, υποστήριξη SATA Express και NVMe SSD και εγγενή υποστήριξη USB 3.1 Gen2 10Gbps υποδοχών μαζί με έναν επιπλέον ελεγκτή.

[img_alt=Οι πρώτες AM4 Μητρικές τον Οκτώβριο σύμφωνα με φήμες]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture68989.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now