MetallicGR

Laptop - Μεγαθήριο με διπλές GPUs ετοιμάζει η Acer

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Laptop - Μεγαθήριο με διπλές GPUs ετοιμάζει η Acer]http://www.hwbox.gr/images/news_images/acer.jpg[/NEWS_IMG] Η κινέζικη Acer αναμένεται να επανέλθει αρκετά δυναμικά στην αγορά των gaming φορητών συστημάτων με μια ξεχωριστή υλοποίηση.

Μπορεί η διαγώνιος να ξεφεύγει από τα συμβατικά gaming laptops των 15 και 17 ιντσών όμως η Acer δικαιολογεί το αυξημένο μέγεθος με τις διπλές κάρτες γραφικών που θα βρεθούν στο εσωτερικό του. Όπως και τα άλλα gaming συστήματα της εταιρίας, το συγκεκριμένο ενδέχεται να εμφανιστεί κάτω από τις υπάρχουσες σειρές φορητών Predator και Nitro και σύμφωνα με το DigiTimes, θα ενσωματώνει κάρτες γραφικών GeForce GTX 10 series Pascal αρχιτεκτονικής και κατασκευασμένες από την NVIDIA για μέγιστες επιδόσεις.

Μεγάλο ατού το οποίο θα στρέψει αρκετά βλέμματα θα είναι και η κυρτή οθόνη του, η οποία είναι κατασκευής AUO και ίσως η πρώτη που θα βρεθεί στο εν λόγω form factor. Παράλληλα, η ύπαρξη μηχανικού πληκτρολογίου θα ερεθίσει το ενδιαφέρον όσων αρέσκονται στο να χτυπάνε βίαια τα πλήκτρα (κάτι που δε σας το συνιστούμε) λίγα δευτερόλεπτα μετά από ένα death, αλλά και όσων θέλουν να εργαστούν με άνεση στον υπολογιστή. Όσον αφορά την τιμή, φυσικά ένα μηχάνημα αντίστοιχων δυνατοτήτων θα κοστίζει αρκετά και όπως δηλώνει η πηγή, ενδέχεται να ξεπεράσει και τα 3000?.

[img_alt=Laptop - Μεγαθήριο με διπλές GPUs ετοιμάζει η Acer]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture69051.png[/img_alt]

[img_alt=Laptop - Μεγαθήριο με διπλές GPUs ετοιμάζει η Acer]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture69050.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

στην κατω φωτο αυτο τι ειναι mousepad.... που βγαινει απο μεσα;;;δεν νομιζω αλλα δεν μπορω να σκεεφτω τιποτε αλλο

Βαρβάτα swappable Cooler Master κόλπα για ψύξη. Εδώ που τα λέμε, αυτό είναι καλή ιδέα...

Link to comment
Share on other sites

Πραγματικά αυτά τα συστήματα χάνουν την έννοια της φορητότητας.Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος θα αγοράσει κάτι τέτοιο και όχι ενα micro atx rig.

Κάποιος λεφτάς που θα θέλει να κοκορεύεται και δεν έχει ιδέα?

Βγάζω στην απ'έξω επαγγελματίες που παίζει να το χρειάζονται.

Αλλά ναι, δεν τα λές φορητά.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now